Arkadaşlar Dell uyumlu Ati Mobility Radeon Hd 5470 ekran kartı en son güncellemesini nereden indirebiliriz ?? Çünkü oyunlar falan kasıo güvenilir siteler olsa daha iyi olur
arkadaslar bendede farming simulator 2009 var ama ekran kartı yetmiyo 3d driver fln diyo shader model 2.0 fln diyo yardımcı olurmusunuz ? güncellediğim halde acmıyo
arkadaşlar leptop u ma format attım wın 7 de xp ye cevırdım wın7 ken ekran kartı 712 falandı ekran ram 2 gb dı sımdı 1908 ram 128 ekran kartı var nasıl eksı halıne getırırım boyleyken kasma olurmu teşekkurler fb.com/halil.kygsz buradan yazarsanız cok sevınırım saygılar.
Hocam ben toshiba satelite l30-113 kullanıyorum.Benim ekran kartı ATİ radeon xpress 200m series.Önceden win xp kullanıyodum şimdi win 7 attım ati nin siteyede baktım ama yok.Bu ekran kartını win7 ye uyarlayabilirmisiniz.Eğer yardımcı olan olursa şimdiden çok teşekkürler...
---------- Mesaj tarihi 11:48 ---------- Önceki mesaj tarihi 11:20 ----------
Alıntı
ls 2009 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaslar bendede farming simulator 2009 var ama ekran kartı yetmiyo 3d driver fln diyo shader model 2.0 fln diyo yardımcı olurmusunuz ? güncellediğim halde acmıyo