arkadaşlar ben subay olmak istiyorum...bu ortalama 380 mi gelcek vede bu orta öğretimde mi gircem sınava 7. sınıfım illa 7 yada 8 demi gircem bu sınava
ben lise 3 e gıdıyorum ve kara hap okuluuna gıtmek ıstıyorum bılıorum bıraz gec oldu bu ıstek ama oncelerdende ıstıyodum puanım yetmedıgı ıcın lıse olarak harp okuluna gıdemedım üniversıtede kazanma sansım olur mu ve kac puan gerekıyo okuluna gıdebılmem ıcın bılıorum gerek yok ama okulunu okumam ıcın sanırım gerek var öss ye gırıcem ve kazancagıma da ınanıp guvenıyorum kendıme okul bıttıgınde sınava yıne gırıcem zaten yukselmeye calısıcam ama nasıl olcagını bılmıyorum nasıl yapacagımı bılen bırı varsa bana bu konu uzerınde yardımcı olursanız gercekten cok sevınırım cunku samımı soyluyorum gercekten cok olmak ıstıyorum subay kızlar asker olamıyo olmus olsaydı sımdı gıderdım ama olmadıgı ıcın subay olmak ıstedım ama nasıl yapıcam hangı okula gıdıp kac puan yapacagımı bılmıorum bılen varsa yardımcı olurmusunuz?
kolaygelsin benim bi sorum var:
benim babam asker ben kara harp okuluna girmek istiyorum kaç puan ?
şuana kadar 11-12 okul değiştirdim temelim zayıf biz asker çocuklarına ek puan verilebilirmi?örn:
ben g.doğuda lise okurken öbür aday batıda egede marmarada lise okuyo ben le o bir mi
her şey onun elinin altında.
KARA HARP OKULU KAÇ PUAN VE YENİ SİSTEMDE NASIL ASKER ÇOCUKLARINA EK PUAN VERİLİYO MU TEŞEKKÜR EDERİM.
kolay gelsin size bi sorum var ben kara harp okuluna girmek istiyorum 2011 de inşallah girecem
bu yeni sistemde nasıl giriliyo ve kaç puan babam asker olduğu için bana ek puan veriliyo mu
örn:ben 11-12 okul değiştirmişim tayin nedeniyle başka öğrencide benimle birlikte kara harp okuluna girmek istiyo ama benim temelim onun temelinde zayıf çünkü sürekli okul değiştiriyoruz ben g.doğu da lise okurken o adam batıda lise okuyo benle o bir mi ? size soruyorum bizlere ek puan verilmesi gerekmez mi? çalışmalarınızdan dolayı şükranlarımı sunarım .
canım kardeşim ben asker çocuğuyum ben bundan 3 sene önce askeri liseler
sınavına girdim ek puan kaldırmıştılar ben girdiğim sene karşılaşmadım şimdi
öylemi bilemem?
arkadaşlar subaylık için üç sınava girilecek 1.sınav 8.sınıfta yazılı olarak girilecek 2.sınav ön sağlık muayene ve fiziki kabiliyeti değerlendirme testleri 3. sınav mulakat sınavı olacaktır