Arama

İngilizce nasıl öğrenebilirim? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 20 Ocak 2013 Gösterim: 9.298 Cevap: 12
cyberrx - avatarı
cyberrx
Ziyaretçi
29 Eylül 2012       Mesaj #11
cyberrx - avatarı
Ziyaretçi
İngilizce dili oldukça geniş bir kapsama sahip dillerdendir. Bu nedenle yabancı bir dil öğrenme konusunda tercihlerini bu yönde kullananlara söylemek istediğimiz bir kaç önerimiz bulunmaktadır.

Sponsorlu Bağlantılar
İngilizcenin kapsamının fazla olduğunu belirtmemiz öğrenilmesi çok zor bir dil şeklinde anlaşılmamalıdır. Temel olarak öğrenilmesi gereken kavramlar çok iyi öğrenildiği zaman gereksiz zaman kayıpları önlenmiş olacaktır. Kısa süre içinde önemli gelişmelerin sağlanması bir nevi buna bağlıdır.

Bazı durumlarda çok fazla çalışma da tek başına yeterli değildir iyi bir bilgi kaynağının varlığıda gereklidir. Tam da bu noktada sizlere tanıtacağımız web sitesi aracılığı ile gerekli olan bilgilere ihtiyacınızı karşılayabileceksiniz,

İngilizcede özür dileme kalıpları olarak bilinen ve temel konuşma durumlarında kullanım ihtiyacı olabilecek kavramları en etkili şekilde bizden öğrenebilirsiniz.

İngilizce Dersleri
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Kasım 2012       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
USBEM Online Ingilizce Egitim Programi

Sponsorlu Bağlantılar
Merkezi Londra'da bulunan INTECH firmasının kardes kuruluşu olarak 1999 yılında Ankara’da hizmete başlamıştır. Bu amaçla Usbem; Dünyanin lider eğitim ürünleri ve hizmetleriyle uluslar arası düzeyde tanınan, kendi sektörünün lideri olan City - Guilds, Pearson Digital Learning ve NTR Global’ in Türkiye'de tek distiribütörüdür.

USBEM Türk eğitim sektörünü uluslararası standartlarla ve yeniliklerle tanıştırmayı hedefler. Bu hedeflere, eğitim sektöründeki son teknoloji ve yenilikleri sektörünün öncüsü olmayı amaçlayan kurum/kuruluşlara sunarak ulaşır.

USBEM Firması İşinde Uzman Egitmenleri Sayesinde Kaliteli Ingilizce Ögrenmenizi Sağlar.Günün Her Saatinde Bir Sorununuz Oldugunda Canlı Destek Vererek Yardım Eder.Videolar ve Animasyonlar İle İngilizceyi Severek Ögrenmenizi Sağlar.



Yer ve Zaman Kısıtlaması Olmadan
Dilediginiz Yerden istediginiz Zaman Programa Girip İngilizce Ögrenebilirsiniz.Yer ve Zaman Kısıtlaması Olmadan Sıkılmadan Eglenerek İngilizceyi Ögrenin.
İnternet üzerinden
Sadece Browser üzerinden Kurulum Gerekmeksizin Programa Dahil Olup Online English Ögrenmeye Başlayabilirsiniz.
Günlük Yaşamdan Örnekler
Eğitim Esnasinda günlük Yaşamdan Örnekler Vermekteyiz.Böylece Daha Kolay Anlaşılır.Videolar ve Animasyonlar sayesinde Dersler Daha Zevkli Geçer.
1803 Sayfalık 12 Adet Pdf Formatında Ücretsiz Kitap
12 Adet Pdf Formatında Ücretsiz Kitaplar Sayesinden Ögrendiklerinizi Pekiştirip daha Uzman Bir İngilizce Bilme Yolunda Hızla Adım Atabilirsiniz.Toplamda 1803 Sayfa Bulunan Kitaplarımızın Sizin Seviyenize Göre İçerik Barindirdigini Bilmeniz Gerekmektedir.
En Düşük Seviyeden( Basics ) En İleri Seviyeye ( Senior Mastery ) Kadar 6 Degişik Kur iLe Online İngilizce eğitimi
Programın İçerisinde 5 Tane Seviyenize göre Sınıf Bulunmaktadır.
1-Basics
2-Intro
3-Middle Mastery
4-Senior Mastery
5-Master Pronunciation

Daha Ayrıntılı bilgi için : USBEM ONLINE İNGİLİZCE - Ana Sayfa Sitesini Ziyaret Edebilirsiniz.
pepe - avatarı
pepe
Ziyaretçi
20 Ocak 2013       Mesaj #13
pepe - avatarı
Ziyaretçi
İngilizce kursuna gitmeden öğrenemezsin.. İnternetten biraz araştırıp güzel bir kurs bulup başlamanı tavsiye ederim.

Benzer Konular

6 Nisan 2015 / EROL ALBAYRAK Soru-Cevap
1 Haziran 2012 / Misafir Cevaplanmış
19 Şubat 2012 / Misafir Soru-Cevap
19 Temmuz 2015 / @maviş@ Soru-Cevap