Arama

Karşılıksız birini seviyorum, ne yapmalıyım? - Sayfa 10

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 5 Kasım 2015 Gösterim: 105.356 Cevap: 165
Teusa - avatarı
Teusa
Ziyaretçi
10 Mayıs 2011       Mesaj #91
Teusa - avatarı
Ziyaretçi
bende sevdi kalbimden attım zor mu hayır (istersen zor olmaz)tabi seni sevmiyosa Msn Confused
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mayıs 2011       Mesaj #92
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben birine ilk görüşte aşık oldum soyledım kendısınede ama bı abisi benle görüşmesını istemedıqı için yuzume bile bakmıor onceden selam verirdi şimdi oda yok napmalıyım günlerdir uyuyamıyorum kendımde değılım
Sponsorlu Bağlantılar
akıl - avatarı
akıl
Ziyaretçi
21 Mayıs 2011       Mesaj #93
akıl - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben bırını sevıyorum ama o sevıyormu sevmıyormu bılmıyorum bı zmanlar cok guzeldı kndısı bana dedıkı sana aşık olmak ıstıyorum bnde ol o zman demıstımm ne yaptım ettım olmadı ne yapmalıyım cok sevıyorum cokta acı cekıyorum sıkma dıyor benı bn sıkmıyorum onu ama bı msj bıle atmıyor eskıden cok atardı her aksam bı yerlere gıdıyor yanıma gelıyor 5 gun gelmıyoo ne yaptıgını anlayamamdım yardımcı olurmusun ...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mayıs 2011       Mesaj #94
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende birini seviyorum adı erdoğan o benim onu sevdiğimi biliyo ama o benle konuşmak istiyo ben konuşamıyorum utanıyomuyum şimdi bana çıkma teklif etti sizce ne demeliyim ben onu çoookkkkkkkkkk seviyorum offff bence evet ama ya sizce...Msn Sad:'(
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Haziran 2011       Mesaj #95
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben deliler gibi seviyorum ama onu bilmiyorum ben ilkdefa böyle hissediyorum keşke bana sevdiğini söylese
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Haziran 2011       Mesaj #96
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence bilmiyo sen onu sewdgni belli ed surekli gözlerinin icine bak giderek ona yaklasacaksın oda sana karsı bi sıcaklık duyucak hissedicek kalbi ısınıcak san açılıcak
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Haziran 2011       Mesaj #97
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bizim gece vardı ve ben onu dansa kaldırdım çıkma teklifi ettim oda bana bunu duymamış olayın dedi. ben şimdi ne yapmalıyım
pesimist - avatarı
pesimist
Ziyaretçi
16 Haziran 2011       Mesaj #98
pesimist - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bizim gece vardı ve ben onu dansa kaldırdım çıkma teklifi ettim oda bana bunu duymamış olayın dedi. ben şimdi ne yapmalıyım

Hiçbirşey olmamış gibi davran
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Haziran 2011       Mesaj #99
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aynı ben.bende birisini çok seviyorum onu sevdiğimi biliyor ben açıldımda oda bana açıldı fakat istemiyor nedenii bilmiyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Haziran 2011       Mesaj #100
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben onu çok seviyorum aynı iş yerinde çalışıyoruz hatta çıkıyoruz ama sevgisinden şüpem var arada başka kızlardan bahsediyor beni deli ediyor ne yapmalıyım