Arama

Karşılıksız birini seviyorum, ne yapmalıyım? - Sayfa 12

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 5 Kasım 2015 Gösterim: 105.390 Cevap: 165
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Kasım 2011       Mesaj #111
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende birini çok seviyorum .onu sevdiğimi söyledim ama o baskasını seviyo kızın abisinden ne kadar da dayak yediysede vazgeçmedi. onu çok seviyorum ve bana mektuplar geliyo kimin olduğunu bilmiyorum .onu unutmak için bu mektup en iiiii fırsattır. fuuuaaaaat seni çok seviyorum napsın bu deli gönlüm
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Kasım 2011       Mesaj #112
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
birini seviyorum ama onun bana karşı duygularını bilmiyorum hemde o benim en yakın arkadaşımla çıkıyor ben onu çok seviyorum bir kere bana gülümseyerekbakmıştı sonra bir daha öyle bakmadı çok üzülüyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Kasım 2011       Mesaj #113
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
offffff onu çok sewiyorm hatta onu sewdimi söledm we 2 gnden bri cewap bekliyorm ynına gidip cewabı sordmda yüzüme bakp mal mal gülüo bazen bni takp edio yha deliriorm resmn bırakmak istiyorm tam bitti diorm onu görnce yine aynı şey oluo nolur bişe yazn napmalıym ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Aralık 2011       Mesaj #114
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende sizin gibi birini seviyorum aynı sınıftayız ama onun için hiç ağlamadım ..sizce ben gerçekten onu seviyor muyum yoksa başka yaşıklı birini görünce ondan vaz geçermiyim ? ya lütfen yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ocak 2012       Mesaj #115
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence de duygularını açmalısın belki onun da sana karşı hisleri vardır ancak şunu da unutma seni sevmiyo da olabilir.Kaybedecek bir şeyin yok.Git ve ona duygularından bahset.
İmpossiblee - avatarı
İmpossiblee
Ziyaretçi
7 Ocak 2012       Mesaj #116
İmpossiblee - avatarı
Ziyaretçi
ßende birine asıgım ama o bilmiyor bende kendisini pek tanımıyorum.Tekvandoya baslamıstım onu ilk gördügümde hiç ilgilenmiyodum bile onla... sonra tekvandoyu bıraktım ve bi kaç gün sonra aşık olmaya başladım ona facebookta ekledim 1 yıl oldu nerdeyse ama tanışamıyorum korkudan... Tavsiyeleriniz neler .s
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ocak 2012       Mesaj #117
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende bırını seviyorum hemde çok aynı sınıftayız...ama hiç konuşmuyoruz napmalıyım ???yardım edin
aşığımdostlar - avatarı
aşığımdostlar
Ziyaretçi
17 Ocak 2012       Mesaj #118
aşığımdostlar - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar.Ben birini sevdim.O kişinin de haberi var.Ama o kızın sevdiği başka biri varmış.Ama kız bana karşı çok iyi davranıyor hep benim iyiliğimi istiyor sürekli mesaj atıyor benimle mesaj yoluyla saatlerce konuşuyor.Yani o kız da bana ilgi duyuyor bunu kendisi de söyledi.Ben şimdi ne yapıyım?
BANA BİR AKIL VERİN LÜTFEN!!! Don't Know
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2012       Mesaj #119
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bı kızı cok seviyorum ama o beni sevmiyo kardeş gibi gorduqum ınsanla cıktı ama kardsm de sevmiş goya onu bı sure sonra ayrıldılar ben kıza resmn 2 sene boyunca yalvardm her seferınde bıyeri kurtarıyrm baska bı bahane acıyo tm sevmıyo bılıyorm da bende unutmym arkds ne yapıcam _? !!! :'(
Kamildemiroglu - avatarı
Kamildemiroglu
Ziyaretçi
22 Ocak 2012       Mesaj #120
Kamildemiroglu - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
g... adlı kullanıcıdan alıntı

ben birisini seviyorum ama o bundan habersiz yani buna karsılıksız diyelim o sürekli başkalarıyla uğrasıyo ve onu sevdiğimiğ biliyo ve ben delirmek üzereyim herkes üstüme üstüme geliyo napıcam ben :'(

Aynı olay benim başıma da geldi.Uzun süre çile çektim.Ama şimdi geçmişime bakıp gülùyorum. Bence atgitsin çekeceğin çileye değmiyecek