Arama

Karşılıksız birini seviyorum, ne yapmalıyım? - Sayfa 14

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 5 Kasım 2015 Gösterim: 105.302 Cevap: 165
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Haziran 2012       Mesaj #131
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben de birine aşığım tanıştığımızda beni çok güldürüyodu komik birisi bni her sevindirdiğinde ona daha da bağlandım 1 ay oldu 1 ayın sonunda ona onu sevdğimi söyledim ama o bana başkasını seviyorum dedi bnde o an yıkıldım o günden sonra her gün ağladım faceden resmini indirdim hergün ona bakıp ağladım kndime zarar verdim koluma jiletle baş harfini kazıdım hala izi var Msn Sad Onu çok seviyorum ona sevdiğimi söylediğim günden sonra hiç konuşmadik şimdi ise tam 5 yıl oldu ve ben hala onu seviyorum ondan başkasına bakmadım her karşılaştığımızda benden kaçtı unutamıyorum acı çekiyorum Msn Sad Aşığım hemde çoook <3
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2012       Mesaj #132
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
[QUOTE]onu seviyorum ama o bilmiyor ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum[aynı dert bende de var
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2012       Mesaj #133
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben 2 hafta falan önce tanıstığım bi çocuktan hoslanıyorum aynı dersanede ve aynı sınıftayız hoslandığım çocuk benim panpamdan hoslanıyodu bi ara ona ayarlıcam seni diyodum ama sonra zaten oda vazgeçti herneyse suan bos ama birisine çıkma teklifi etmis kız bilmiyorum demis anlıycağınız çıkmadan duramıyor Msn Happy herneyse iste durumum kötü bugün dersane çıkısı kızlarla bi iddaya girdik onu öpemezsin dediler bende öptüm yanağından ama iddayı kazandımama içim biraz kötü arkadaslığımızı etkilerse diye o bi sorun yok olsun falan diyo ama acaba yarın derasenede mesavfe koyarmı anlıcağınız ben ondan çoook hoslanıyorum ama o benden hoslanmıyo sanırım napmalıyım LÜT
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Eylül 2012       Mesaj #134
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben knkma aşık oldum knkmın adı ata ama daha oncede 5 yıldan beri birbirimizi tanıdığımız knkmı büşrayı ayarladım ona ama işte şimdi ne yapmam gerektiğinibilmiyorum ataya söylesem büşranın arkasından buçaklamiş gibi olurum .. :'( bütün herkese aşk konuşunda başarılar diliyorum çok zorr iş vallaha Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Kasım 2012       Mesaj #135
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben en yakın knkamı sewiyorum o benmle ilgili herşeyi biliyor bnde onun o bnm en yakın knkamı sewiyor onu unutmak için aralarını yapmaya çalışıyorum ama aslında onu çok seviyorum :'(
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Kasım 2012       Mesaj #136
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Canım eğer seni aramıyorsa sen aramadan senden cok hoslanmıyor olabilir kendi haline bırak ilgi gosterme bu lafımı kesinlikle dinle ama asla asla sen ilgilenme ..ya aramazsa diyeceksin aramazsa zaten niyeti yokmus dersinn...ama sen aramaya devam edersen asla mutlu olamazsın cunku hep koşan sen olrusun
mc idil şenay - avatarı
mc idil şenay
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012       Mesaj #137
mc idil şenay - avatarı
Kayıtlı Üye
Ben 15 yaşındayım ve sevdiğim var.Sevdiğim sevgilisinden ayrıldı fakat hala onu çok seviyor.Ne yapmalıyım ? Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Şubat 2013       Mesaj #138
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben onu deliler gibi seviyorum yani onun için ölümü göze alırımm ne? yapmam gerek
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013       Mesaj #139
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben onu deliler gibi seviyorum yani onun için ölümü göze alırımm ne? yapmam gerek

Sevgi çok güzel bir kavram.Ama senin yaptığın çocukluktan başka bişey değil.Kimse kimse için ölmez bunu da bil.Git sevdiğin kişiye duygularını söyle olsun bitsin.Yapılacak tek şey bu.
isimsiz yarim - avatarı
isimsiz yarim
Ziyaretçi
11 Mart 2013       Mesaj #140
isimsiz yarim - avatarı
Ziyaretçi
bilmiyorum bende bu sorunun cevabını arıyorum