Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı benim derdimde aynı bende birini çok seviyorum ona ulaşmak için her yolu denedim en sonunda ulaştım ama yanlış bir şekilde oda bir hafta falan ilgilendi ama bana ilgi duyduğu için değil sadece neden ulaşmak istediğimi bilmek için yakınlaştı tabi doğru olanı anlayınca yine uzak durdu fakat kafama birşey var onun söylediğine göre oda beni hep merak etmiş hep konuşmak işstemiş ama nedense hiç konuşmaya çalışmadı ve taki ben konuşuncaya kadar ne yazıkki benim konuşmamla herşey bitti ve o ne arıyor ne soruyor nede gördüğü yerde slm veriyor bu beni çok üzüyor.bense onu her an görmek konıuşmak istiyorum onun yüzünden depresyona giriyorum boğulacakmışım gibi oluyorum bazen ne yapacam bilmiyorum
Bende de aynı dert var.O benle hep konuşmak istedi ama ona aşık olduğum için ona yaklaşmadım.Sonra bana yakınlaştı.Bende bi deneyeyim diyerek ona yakınlaştım.Aynen 1 hafta sürdü gerçek niyeti arkadaşlıkmış.Ona aşık olduğumu sölediğimde aynı iş yerinde olduğumuz için olmaz dedi.Ama bu sebep değildi ve bana gerçek sebebini hiçbir zaman sölemedi.1 Aydır ne yüzüne bakıyorum ne slm veriyorum ne de konuşuyorum.Ona çok aşığım onu çok seviyorum ama ona kötü davrandım.Sinirlerim bozulduğu için ona kötü davrandım.Nedenini öğrenemediğim için kötü davrandım.Ve arkadaşlar,aynı burcuz,aynı yaştayız,aynı işteyiz,ve aynı mahallede oturuyoruz.Bu kadar tesadüf şey tesadüf değil ama o anlamadı.Canımı çok yaktı ve bende boğulacak gibi oluyorum.

(