Arama

Karşılıksız birini seviyorum, ne yapmalıyım? - Sayfa 4

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 5 Kasım 2015 Gösterim: 105.391 Cevap: 165
_MMia_ - avatarı
_MMia_
VIP VIP Üye
20 Nisan 2010       Mesaj #31
_MMia_ - avatarı
VIP VIP Üye
Seviyorsanız eğer,devam edin sevmeye.Kim engel ki size?
Aşk iki kişiliktir,ama sevgi !!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Tek başına da sevebilir insan,hem de yürek dolusu ...

Sevgiyi tüm benliğinizde hissettiğinizde geri dönüşü mutlaka olacaktır.
Sevgi dolu insalar sevgisiz kalmazlar .
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mayıs 2010       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben onu cok seviyorum ama beni sadece arkadaslı olaarak görüyo ne yapcam ben ya gecen gün düğüne de caırdı acaba bu bir umut veriyo olabilirmi yarımcı olun lüffen
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mayıs 2010       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim bi hoşlandım kız var ve bana abi dior ama ben ona açılamıyorum ne yapıcagımı bilmiorum Msn Confused:s
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mayıs 2010       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 14 yasında bır cocgum bır kızı delı gıbı sevıyorum ama o baska bırıyle cıkıyor senı sevıyorum dedım ama benı delı edıyor onn ıcın kendıme cok cıddı zararlar werdım lütfenn nnnnnnn bana cevap ama lutfennnnnn nolur yardıma ıhıtıyacım war
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Mayıs 2010       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben öylesine sevmiyorum çok ciddi bir şekilde seviyorum bu gelip geçecek bi aşk değil ölümüne seviyorum ve oda biliyo ama benimle ilgilenmiyo.çççççççççççççoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk ssssssseeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyoooooooooooo oorrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Mayıs 2010       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 6.sınıfa giden bir öğrenciyim ama sevdiğim kişi 8.sınıfa gidiyor arkadaşlarım onun kankası olduğu için onu bana ayarladılar.oğuz ilk başta beni gördüğünde çok küçük olduğumu söyledi bende o söylediklerini duyunca çok yıkıldım arkadaşlarım pes etmediler tekrar sordular hakkımda güzel şeyler söylediler oda o bnden küçük ama bi düşünücem diyerek o alandan uzaklaştı.arkadşlarım bana onun söylediklerini söyleyince birazda olsun umutlandım sonrkai günlerde ise oğuzun 6.sınıftan beri çktığı kızdan ayrıldılar ve oğuz o gün bana çıkma teklifi etti. o an ben havalara uçtum o kadar mutluydum ki inanılmaz derecede.birgün okul çıkışı sınıfın önünde oğuz ve arkadaşları duruyorlardı oğuzu itiyorlardı bana doğru bnm arkadaşlarımda bni itiyorlardı ve yüz yüze geldiğimiz ilk gündü o.napıcamı bilemem elim ayama dolandı onu o kadar çok seviyorum ki bu aşk ateşi sönmeyecek gibi gözüküyor.neyse buluştuk işte konuştuk sonra arkadaşlarımla birlikte aşağıya okulun kapısının orda bir grup oluşturduk oğuzlarda bir grup oluşturup biraz uzak yrden bizi izliyolardı o anda oğuzun sevgilisi gizem geldi yanında uzun boylu bir arkadaşı sinemle birlikte gizem bağrıyordu sinem bırak ya diyerek o anda sinem oğuzun ynına giderek neden ayrıldıklarını sordu oan gizem hızlı hızlı bnm yanıma geliyordu oanda koşarak oğuz geldi bnm önüme geçerek gizemn burdan gitmesini söyledi gizem ısrarla hayır beni sevdini söyle diyerek bağırıyordu herkez toplanmıştı her neyse gittiler işte biz oğuzla arkadaşalrı falan yolda gidiyorduk o anda sinemle gizem gelip bni almaya çalıştılar oğuz izin vermiyordu sinem merka etme dövmiycez sadece konuşucaz diyerek bni o alandan uzaklaştırdılar.baya bi uzağa geldiğimizde ise bana oğuzdan ayrılmamı tehtit halinde söylediler yoksa kavga çıkacakmış ve gizem bni dövücekmiş o anda ayrılmıycam onu çok seviyorum diyerek bağırdım ve gizem o anda seni dövmemk için kendimi zor tutuyorum diyerek banada öyle bağırdı oğuzlar uzaktan izliyorlardı bizi sonraki sıralarda arkadaşlarım gelerek bni savundular sonraki zamanlarda sinem ondan ayrılmamı söyleyerek oradan uzaklaştı.bende üzgün bir şekilde eve döndüm.ne azıma bi lokma koydum nede brisiyle konuştum.odama girip kapımı kilitleyip zırıl zırıl ağladım.bo anda aklıma bir fikir geldi ablama olanları analtıp o sinemin evini basma fikri geldi aklıma ablama herşeyi anlattım ablam çok sinirlendi hemen hazırlanıp kızın evine gittik ailesine sordmda evde yoktu gizemlere gittiğini söyledi.gizemlerin evini biliyordum eski arkadaşımdı çünkü.hızla evine gittik ve aşağı çağırdık ablam biraz hırpaladı kızı kızın gözü korkmuştu artık bna bulaşmıycaktı..ablmla eve döndük çok mutluydum yarın 19 mayıs olacaktı ve yaırn oldu hemen okula gittim çünkü oğuzun gözterisi vrdı okula vrdım gizmde vrdı hrkez toplandı ve gözteri bşladı aşkım orda oynuyordu ve çok gzl olmştu.gösteri bitti bu sefer gizemin gösterisi vrdı şarkı söyliycekti ve o an bnm en kötü anım.duygulu bir şarkı söylemeye başladı o an oğuzda bankta oturuyordu ve kalktı od onu izlemeye bşladı oan ağlayıp eve döndüm ama arkamdan gelmiş oğuz ve beni sevdini milyonlarca kez söyledi bende onu sevdimi söyleyip mutlu mesut yaşadık.Msn Happy sizede allh yarıdmcı olsun bakın sadece dua edin ben hep dua ettm ve şükür ki kabul oldu darısı başınıza
AZeri - avatarı
AZeri
Ziyaretçi
19 Mayıs 2010       Mesaj #37
AZeri - avatarı
Ziyaretçi
Valla arkadas bi zamanlar ben de karsiliksiz seviyodum.Seviyosum derken hala seviyorum.Gitdim ona duyqularimi ifade etdimmeyer o da beni seviyomus!!E iste bu gun de kusuzbaska sebebden git duyqularini ifade et valla!!Aaaaa bu arada ben azeriyim bir turku seviyorum!!Turkceyi de o oyretdi!
sewiyorum onu - avatarı
sewiyorum onu
Ziyaretçi
19 Mayıs 2010       Mesaj #38
sewiyorum onu - avatarı
Ziyaretçi
ßen 16 yaşındayım sevdiğim kişide 25 yaşında yani 9 yaş büyük....... ßundan iki yıl önce ablamın nişanı wardı.. o çocukda eniştemin kardeşi oluyo ben onu o an gördüğüm zamn içimden bişelr koptu çok heycanlandım sanki kalbim durcak gibi oldu nişan geçti bn onu hala unutamamıştım bi gün eniştemle bizim ewe gelmişlerdi ben ozman uyuyodum sonra gözlerim açtığımda onu gördüğüm göz gçze geldik o an rüyadamıyım dedim sonra hmn kafamı çevirdim rüya deilmiş kalbim durcak gibi oldu sanki onlar gittiler sonra 3 . 4 hafta sdonra eniştemin kardşei yani sevdiğim çocuk msn de beni eklemiş ama bana kendini başak birisi olarak tanıtttı biz 2 3 konuştuk sonra bana ablala ilgili sorular flan sordu eniştenden önce sevgilisi warmıydı flan işte bende bana ilgi duydu beni ekledi sandım ama yanılmıştım.. tabi ben ilkbaştan beri onun olduqunu biliodum... ben artık dayanamadım benle dalga geçiosu çünkü biraz hakaret yazıp hırsımdan gönderdim... sonra bu olay kapandı ama yazdığım hakaretler den dddolayı çok pişman oldum keşke göndermeseydim eniştem biizm ewe qelince arada bi ondan konu açılırıdı eniştem onun çok kızlarla konuşutuğunu hovarda olduğunu sölerdi çok üzülüydum... hmn ordan uzaklaşıodum... ablamla eniştemin düğününde o başka bi kızla gelmişti dans ediyolardı o ğün bnm ölüm günümdü onu bi başkaıyla gördüm okadar üzüldüm ki dünyam başıma yıkıldı sevdiğim başkasını kolarıdaydı lavobaya gdip ağladım sona sürekli belki bi umut diyerek ablamın ewine gidiodum hep gittiğimde de ya görmüyodum yada gördüğümde ben ona bakıodum oda bana bakıodu sora kafasını geri çevirio ona açılamıyorm bnm hakkımda farklı bi düşünceye sahip olmasını istemiyorum çok utanıyorum...BEN UNUTAMIYORUM ONU UNUTMAYA ÇALIŞORUM AMA OLMUO napıcam bilmiyorum lütfen bana bi akıl verin ben şuan ona karşı duygularımı burda bile ifade edemiyorum az gelioooo noolurusnuz bi akıl verin bana..........
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Mayıs 2010       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bnde birisini çok seviyorum ama o sviyomu sevmiyomu bilimyorum nasıl anlıycam
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Haziran 2010       Mesaj #40
Misafir - avatarı