ben orta ikideyim ve hiç takdir teşekür almadım sizce üsteymen olrmuyum ne olr yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn noooooooooooooolllllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrr.
ben 19 yasında bir kızım ve tegmen olmak istiyorum bunun için neler yapmam gerekiyor bana yardımcı olursanız sevinirim
Başvuru klavuzlarını incelemeniz neler yapmanız gerektiği konusunda daha açıklayıcı olacaktır Detaylı bilgileri; Kara Harp Okulu: Kara Harp Okulu Hava Harp Okulu: Hava Harp Okulu Deniz Harp Okulu: DENİZ HARP OKULU - TUZLA İSTANBUL - wwwdhoedutr
arkadaslar teğmen olabilmenız ıcın 4 yıllık üniwersite okumanız lazım sonra askere giderken forum kağıdında kısa dönem weya uzun donem war kısa donemde er olarak yapıyorsunuz 6 ay sürede askerlığınızı tamamlıyorsunuz. uzun dönemı sectiğiniz taktirde asteğmen olarak askerlıgınızı yapıyorsunuz bu sure 12 ay. askerlıgın bıtmeye yakın 3 ay kala basvuru yapıyrsun ve kabu edılırse sozlesmeli teğmen olarak devam edıyorsunuz.
asteğmen
teğmen
üsteğmen(6 yıl)
yüzbaşı(6 yıl)
binbaşı(5yıl)
yarbay(3yıl)
albay(5 yıl)
buırdan ileri gidemiyorsunuz çunku sözleşmelı askerler bura kadar. eğen muvazzaf olsanız paşalığa kadar öıkabilirdiniz. sözleşmeli paşalığa ÇıKamaZ..
üstteğmen veya astsubay olmak istiyorum şu an 8 . sınıftayım derslerim iyi her dönem taktir veya teşekkür getiriyorum yalnız boyuma göre kilom 3-4 kilo fazla sorun olurmu
selam . ben kız meslek ve teknik lisesi 10. sınıf ögrencisiyim bölümüm cocuk gelişimi ve egitimi . abim jandarma uzman çavus ve ben askeriyede calısmak istiyorum ve subay olmak istiyorum nasıl olabılırım ,?