Arama

Avea hatlı bir telefon numarası engellemek istiyorum nasıl yapabilirim? - Sayfa 4

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 6 Eylül 2013 Gösterim: 102.986 Cevap: 56
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Şubat 2011       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
beni rahatsız eden biri var ve ben onu engellemek istiyorum varmı böle bişey. ACİL
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2011       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Gizli numaralardan gelen aramaları engellemek istiyosan telefonunda *253# yi tuşlayıp ok ' a basıyosun bu işlem için tl niz gitmiyo
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2011       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam benm htc hd2 var dediğinz gbi *21* den yaptm komut desteklenmıyo dıye uyarı çıktı daha başka yontemı varsa ogreneblirmym ? tsk ler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Nisan 2011       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
AVEA Bİ NMARA BNİ RAHATSZ EDİO NASIL ENGELLEYEBİLİRM
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mayıs 2011       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
telefonum E250 arayan numarayı nasıl engelleyebilirim? .(
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Haziran 2011       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benim TeLeFonum avea Tanımadığım Bİrisi benim telefonumu telefoncudan almış onu engelliyemiyorum yardım ede Bilir Misiniz ? ArKaDaŞlaR
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Haziran 2011       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bi numarayı angellemek istiyorum ama bütün gelen cagrıları alamiyorum engelledikten sonra
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Haziran 2011       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
telfnum 5130 expres muzik telefonumda no filtreleme yok nasıl bir avea numarasını engelleye bilirimm? acele cwap yazanlara çoqq teşekkür ederimm..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Temmuz 2011       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar daha yeni samsung wave II cep telefonu aldım bu telefonun içinde kendinden numara engelleme var yani sizi aradığında hem arama yapmasını hemde mesaj göndermesini engelleyebiliyorsunuz. bundan öncede general mobile telefon kullanıyordum onunda içinde kendinden black list uygulaması vardı aynı şekilde oda engelleyebiliyordu. (general mobile g777) bu arada *21*.......# sabit telefonlarda engelleme cep'lerde çalışmaz. operatörlerde tek bir numara engelleme uygulaması yok fakat online işlemlere girerek yada müşteri hizmetlerini arayarak gizli numaraların sizi aramasını engelleyebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Temmuz 2011       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar mutlaka kara lıste yada kapalı kullanıcı grubu dıye olması lazım ordan engellersınız bı tesekkur cok gormeyınız yapamayanlar http://www.facebook.com/ads.adminn
ekleisn anlatayım