Arama

Mame 32 emulatöründe joystick nasıl çalışır ?

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 5 Aralık 2012 Gösterim: 29.081 Cevap: 6
BlueNighT
Yasaklı
28 Şubat 2009       Mesaj #1
Yasaklı
Mame 32 emuletöründe Joystick Nasıl Çalışır ?
EN İYİ CEVABI Rower verdi
1Önce joystiğinizi bilgisayarını tanıtmalısınız. Bunun için joystiği PC'nize takın, varsa sürücüsü yükleyin. Bilgisayarın joystiği tanıyıp tanımadığının anlamak için Başlat menüsünden Denetim Masasına girin. Oyun kumandalarına tıklayın. Eğer joystiğinizin adı yazıyorsa bilgisayarınız joystiği tanımış demektir.

Sponsorlu Baglantilar
2Sonra Mame'yi açın ve Option sekmesinden Default Options seçeneğine tıklayın. Açılan penceren Controllers sekmesine gelin, Use Joystick'e resimdeki gibi işaret koyun ve Tamam düğmesine basıp pencereyi kapatın.

3Joystiğin tuşlarını ayarlamak için herhangibir oyunu açın, klavyenizdeki TAB tuşuna basın, karşınıza çıkacak menüde aşağıdaki resimde görüldüğü gibi tuş ayarlarını yapabilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz yön yada vuruş tuşunun üzerine gelin, klavyenizde ENTER'a basın daha sonra joystiğinizdeki tuşları istediğiniz biçimde ayarlayın

Alıntı
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
28 Şubat 2009       Mesaj #2
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
1Önce joystiğinizi bilgisayarını tanıtmalısınız. Bunun için joystiği PC'nize takın, varsa sürücüsü yükleyin. Bilgisayarın joystiği tanıyıp tanımadığının anlamak için Başlat menüsünden Denetim Masasına girin. Oyun kumandalarına tıklayın. Eğer joystiğinizin adı yazıyorsa bilgisayarınız joystiği tanımış demektir.
Sponsorlu Bağlantılar
2Sonra Mame'yi açın ve Option sekmesinden Default Options seçeneğine tıklayın. Açılan penceren Controllers sekmesine gelin, Use Joystick'e resimdeki gibi işaret koyun ve Tamam düğmesine basıp pencereyi kapatın.
3Joystiğin tuşlarını ayarlamak için herhangibir oyunu açın, klavyenizdeki TAB tuşuna basın, karşınıza çıkacak menüde aşağıdaki resimde görüldüğü gibi tuş ayarlarını yapabilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz yön yada vuruş tuşunun üzerine gelin, klavyenizde ENTER'a basın daha sonra joystiğinizdeki tuşları istediğiniz biçimde ayarlayın

Alıntı
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mart 2010       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
LAPTOPA RESİDENT EVİL 5 YÜKLEDİM JOYSTİK TAKTIM AMA TUŞALRI AYARLAYAMADIM YARDIM
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mart 2010       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mame32 in içinde default options a girmio diğer hepsine girio birtek ona girmio.başka bi seçeneğim varmı acaba..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Kasım 2011       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BENDE DE GİRMİYO DEFAULT OPTİON BOZUK. YENİDEN İNDİRMEK GEREK KOMPLE EMULATÖRÜ SANIRIM.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Temmuz 2012       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende de açılmıyo default options kimse de bişey bilmiyo bu konu hakkında.o yüzden joystick seçeneği hayal bizim için....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2012       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Selam millet, Bende de use joistick seçeneği görünmüyordu, onu nerden aktif edeceğimi buldum. Mame32 yi çalıştırdıktan sonra options --> interface options ---> allow game selection by a joistick (requires restard) kutusunu check ediyoruz, oyunu aç kapa yapıyoruz. Ondan sonra options ---> Default game options ---> controllerden use joistcik seçeneğini işaretliyebilirsiniz. Ve oyunda tab ile tuş ayarlarınızı istediiniz gibi yapın, YArdımcı olması için youtube da videolar var.