Arama

Fransa'nın yeni çıkardığı dil kanunu ve ANAEM hakkında bilgi verir misiniz? - Sayfa 17

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 24 Haziran 2018 Gösterim: 98.826 Cevap: 286
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ekim 2010       Mesaj #161
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar kurs nasıl oluyor bilgisi olan varmı sınıflar kacar kısılık oluyor şimdiden yardımcı oldugunuz için tskler
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ekim 2010       Mesaj #162
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Slm Arkadaslarr Bende aradim konsolosluguu banada evlenmeden gelin dediler ama kimisinide geri salip evlenin demislerr aceba ne yapmak gerekiyor bilen varmi..? arti Ankara konsoloslugunda artik liste yok aceba hangi evraklar gerekiyor..?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Kasım 2010       Mesaj #163
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar slm. benim nisanlim cifte vatandas ocak ayinda ankarada randevumuz var. ama ogrenci okuyor bi sorun olurmu veya ev adresi gosterirken nelere dikkat etmek gerekiyor adres konusunda ...simdiden tesekurler...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Kasım 2010       Mesaj #164
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadasim banada evlenmeden gelin dediler bende napcagimi bilmiyorum...ama evlenip gidecem zaman kaybi...
acelya - avatarı
acelya
Ziyaretçi
6 Kasım 2010       Mesaj #165
acelya - avatarı
Ziyaretçi
ıyı aksamlar . benım nısanlım fransada cıfte vatandas. 2 aya kadar nıkah olacagız.nikahtan sonra vıze basvurusu yapılıyor degılmı.vıze basvurusu ıcın randevuyu aldıgımız gunden kac gun sonra verırler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Kasım 2010       Mesaj #166
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
KURSA giden arkadaslar, randevu alirken bir zarf yollasam size ulasilirmi diye sordular bu zarf kurs icin gerekli biseymi yoksa daha sonra gonderilecek bir kagitmi anlamadim elime bisey ulasmadi durumu bilen arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2010       Mesaj #167
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaslar yaklasık 45 dakikadır forumda yazılanları okuyorum gercekten yararli bilgiler mevcut benimde bir sorum olacak nişanlım 2 ay sonra gelecek resmi nikahımızı yapıcaz islemlere başlasak vizemin istedigim zamana ayarlayabilme imkanım varmı acaba arkadasin dedidigine bakılırsa sanırım boyle bisey yapmak mümkün anaemi den alinan dil sertifikasını aldıktan sonra diilde atıyorum 4 ay sonra versem verdikten 1 hafta sonra vizem cikiyomu? cevabiniz icin simdiden teşekkürler.. Allah Yardimciniz olsun
kemalokn87 - avatarı
kemalokn87
Ziyaretçi
24 Kasım 2010       Mesaj #168
kemalokn87 - avatarı
Ziyaretçi
nişanlm çifte vatandaş fransada yaşıyor biz konslsğu aradık çifte vatndş olduğu içn bize dosya gönrcksnz dediler biz size mail atacaz dediler.herkes ayrı ayrı bişeyler söledi bu arada ankara konslsğndan vize alan arkdşlarla grştm onlar direk nikah lıyp başvrmşlar ama istnbl konslsluğu biraz daha uğraştryo dediler.bizde dosya yolldk ve 3-5 gün sonr amail geldi 31 ocakta nikah kıyablrsnz diye anlaadğm neden 2 ay nikah kıymak içn beklyz o tarihtn önce kıyarsak ne olucak başından geçen arkdşlrm varsa paylaşsnlr lütfn!!!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Aralık 2010       Mesaj #169
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARALIK 2007 DEN BERI FRANSADAYIM.ESIM KASIM 2006 DA GELDI DOGUM YAPTI.3 COCUGUM VAR.UCUDE BURDA DOGDU.ILTICA BASVURUSUNDAN RED ALDIK.TERKIM GELDI.DOSYAMI TRIBUNALE ITIRAZ ETTIM.SU AN TRIBUNALIN CEVABINI BEKLIYORUM.SANSIMIZ NEDIR ACABA.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Aralık 2010       Mesaj #170
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar 3 ay önce vizemi aldım.. bu kadar panik olmayın lütfen... öncelikle eşleri fransız vatandaşı olanlar çok daha şanslı çok kısa zamanda sorunsuz gidebiliyorlar... ofiii sürekli yönlendiriyorlar sizleri... panik edilecek bir durum yok.. evlendikten sonra başvurmak en garantili... eşi fransız vatandaşı olmayanlarda vizesini alabiliyorlar ama bu uzun bir süreç sabırlı olmanız gerekli fransız vatandaşı olmayanlar vize süresi 6-8 ay bulabiliyor.. ev kontrolunden geçiyorlar... okeylenmesini beklemek zorundalar... eşi fransız vatandaşı olanlar kısa sürede vizesini alabiliyor... çok fazla prosedür gerekmiyor... sabırlı olun... vize almak içinde belirli proedürler var ve beklemek zorundasınız... vize vermeme gibi durumları yok hiç... sınavdanda kalmak yok... fakat sürekli 15 gün derslere katılmak zorundasınız... derslere katıldınız sürece bir problem yok... yani arkadaşlar panik yapmayın... zaman gerekli biraz... burda bu sitede herşey düzgün birşekilde anlatılmış zaten.. hemen öle vize almak kolay değil yani... bu kadar panike gerek yok...