Arama

Aşık oldum, ne yapmalıyım? - Sayfa 10

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 5 Aralık 2016 Gösterim: 51.741 Cevap: 139
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2013       Mesaj #91
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben de kendimden büyük birine aşık oldum sanki onsuz dünya dönmüyor gibi hep onu düşünüyorum ama ben 13 yaşındayım o ise 20 yaşında ben napacağımı bilmiyorum LÜTFEN YARDIM EDİN.
Sponsorlu Bağlantılar
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
30 Ağustos 2013       Mesaj #92
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben de kendimden büyük birine aşık oldum sanki onsuz dünya dönmüyor gibi hep onu düşünüyorum ama ben 13 yaşındayım o ise 20 yaşında ben napacağımı bilmiyorum LÜTFEN YARDIM EDİN.

Olmayacak hayaller peşindesin.. Senden yaşça çok büyük. Sana tavsiyem yaşıtlarınla daha çok takıl, eminim birinden hoşlanırsın. Msn Happy Senden büyükler abin ablan sayılır onlara o gözle bakılmaz.
Sponsorlu Bağlantılar
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
arsız esra - avatarı
arsız esra
Ziyaretçi
31 Ağustos 2013       Mesaj #93
arsız esra - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ödevcanavarı adlı kullanıcıdan alıntı

VARYA BENDE AYNI DUYGUYU YAŞIYORUM KIZLA 7 YIL TANIŞIYORUZ TEKLİF VERDİM HAYIR DEDİ AMA SENİDE SEVMİYOR DEİLİM DEİL DEDİ BU NE ANLAMA GELİYO ONU 7 YILDIR SEVİORUM ALLAH RIZASI İÇİN SÖLEİN BU NE ANLAMA GELİOR SÖLEDİĞİM DAKKA BANA KÜSMÜŞTÜ BARIŞTIM BİRLİKTE DOLAŞYOZ SINIFTAKİLER RHT BIRAKMIYO OKS YE GİRCEM KAFAM KARMAKARIŞIK NE YAP MALIYIM İLMİZİN İLK10 UNDAYIM NE YAPMALIYIM

SEN YAKIŞIKLIYSAN KIZ SEN DEN SADECE HOŞLANIYODUR TABİ ASIK OLDUGU BİRİ VARSA AŞIK OLDUGU COCOK O OKULDAN GİDERSE SEWGİLİ ARAMAYA CALISACAK SENİNDE ONU SEWDİGİNİ BİLİYORSA SENDEN DAHA İYİSİNİ BULAMAZ...
Misafirrr - avatarı
Misafirrr
Ziyaretçi
22 Eylül 2013       Mesaj #94
Misafirrr - avatarı
Ziyaretçi
27 yaşındayım, 24 yaşında bi nişanlım var, daha önce de başkasıyla nişanlıydı, onu çok seviyorum, benimle fazla muhabbet etmez, sevdiğini söylemez, ailesi ve arkadaş çevresi çok kalabalık, işide yoğun, ama yinede istese zaman ayırabileceğini düşünüyorum, her konuda çok ciddidir, istediğini yapar, kimse engel olamaz, dikbaşlıdır, sözümü geçiremiyorum, ve eski nişanlısını sevdiğini onu unutamadığını düşünüyorum, bana bu konuda hiç bilgi vermiyor, sadece ailesi soğuk baktığı için ondan vazgeçtiğini söylüyor, ailesi benim dürüst olduğumu, iyi bir koca olacağımı kendisine söylediği için benimle nişanlandığını söyledi. Hoşuna gitmeyen bir şey söylediğimde hemen küsüyor ve yüzüğünü çıkarabileceğini söylüyor, ama benim olmasını çok istediğim için sessiz kalıyorum, para konusunda çok tutucu, gelirini giderini iyi hesap etmesi ve ailesine saygılı olması beni etkiliyor, çok güzel bir fiziği olduğu için erkek arkadaşlarının çevresinde dolanmasından eminim, bu konuyu kendisine söylediğimde bana güvenmiyor musun? diyerek tersleniyorum, telefonunu bana incelettirmiyor, hayatında başka bir düşündüğünün olmasından endişeleniyorum, ileride nasıl bir eş olup, iyi bir aile kurup kuramayacağım konusunda yorumlarınızı istiyorum,
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Eylül 2013       Mesaj #95
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar şimdi söze nerden başlıyım bilemedim ben 9da iken başka bi okula gidiyodum daha sonra derslerim çok kötü olduğu için 10. sınıfın başında başka bi liseye geçtim ve derslerim düzeldi fakat sınıfta bi çocuk vardı o zamanlar kesin bişey diyemiyodum kendime fakat onun yanında kız görsem sinir oluyodum daha sonra hislerim çok derinleşti ve bigün bi olay yüzünden küstük küstüğümüzde o kadar çok ağlamıştımki zor toparladım en azından konuşsun diyordum fakat sevdiğimden haberi yoktu zamanla sevmişim ve bigün arkadaşım bi olaydan dolayı ona benim sevdiğimi söylemiş o da tahmin ettiğim gibi cevap vermiş ben onu kardeşim olarak gördüm ve öyle görüyorum ona karşı öyle şeyler düşünmedim hiçbir zaman demiş o an başıma dünya yıkıldı tahmin ediyordum ama yinede umut etmişim onu unutabilmek için birkaç kişiyle konuştum fakat kimle konuşsam aklımda sürekli o vardı konuşamıyordum bu yüzden ve konuşmayı bitiiriyordum yaz tatilinde barışmıştık arkadaş olarak muhabbet ediyorduk hislerim hep aynıydı ama benim ve sanırım aşık oldum çünkü hal ve hareketleriyle o diğerlerinden çok farklıydı ve başkaydı bi akşam yine konuşurken kendinden büyük bi kızdan bahsetmişti güzel falan diyordu arkadaş olduk falan diyodu ama ben çok kıskandığım için sert davrandım ve bidaha konuşmadım twitterdan falan özür dilerim yazıyodu hiçbirine cevap vermemiştim 2-3 hafta geçmişti aradan ne o konuşuyordu ne ben bigün ilişkisi var yazdığını gördüm gerçekten ölmek istedim ne yapıcağımı bilemedim o kız olduğunu tahmin ettim birkaç gün sonra facebooktan sildi beni okul açıldığında ise arkadaşlarıma anlatıyodu onlar sayesinde öğrendim başka bi kızmış internetten tanışmış bir sene böyle küs duruyorduk yine birde benim onu sevdiğimi sevgilisine söylemiş kız o yüzden benimle konuşmasına izin vermiyordu feystende o silmiş .Yaz oldu ben barışacağını düşünüp bekliyordum fakat yaz bitiyordu ben umudumu kestim ama bigün ayrıldıklarını söyledi arkadaşım yine barışmasını bekliyordum ama ses seda yoktu umudu kestim derken twitterdan takip ettiğini gördüm baya şaşırdım bikaç gün sonra feysten ekledi ve hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya başladık hatta sevgilisinden bile bahsetmişti az biraz.Okulun açıldığı gün yine ilkten pek konuşmadık sonra yakın arkadaşım konuşunca benlede konuşmaya başladı ama arkadaşıma bişey söyledi ve o an bayılıcak gibi oldum ruhum sıkıştı sevgilisi ile barıştığını söyledi birde ama soğudum demiş teneffüste dışarı çıktım kendimi tutamayıp ağlamaya başladım Allahtan yanımda arkadaşım vardı ve beni sakinleştirdi ama benimle pek konuşmuyor arada bir şu an 12.sınıftayız stajımız olduğu için onu sadece 2 gün görebiliyorum ve bu sene okul bitiyo napıcağımı bilmiyorum ağlamaktan bıktım bu sene 3 sene olcak ve karşılıksız ve birdaha onu göremicem belki görücem ama çok nadir ben ona gerçekten aşık oldum daha önce kimseye böyle olmamıştım birini sevsem onu unutturucak biri çıkıyordu ama bunu unutturacak kimse çımadı çünkü o her zaman aklımdaydı rüyamda görüyordum sürekli ne yapıcam bilmiyorm (unutursun gibi saçma şeyler söylemeyin çünkü öyle olmuyo hiçbirşey ) hatta hiç yorumda yapmayabilirsiniz sadece tanımadığım kişilere anlatmak istedim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Eylül 2013       Mesaj #96
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

SAKIN VAZGEÇME BEN VAZGEÇMEDİM GÖZÜMÜN İÇİNE BAKA KORİDORDA HER YERDE KARŞIMDAYDILAR OKUL BİTTİ ONLARDA BİTTİ AMA BENİM İÇİMDEKİ BİTMEDİ ALLAH BÜYÜK İŞTE BİR GÜN İSTEMEYE BİLE GELDİ ŞUAN NİŞANLIM AMA İŞLER TERSİNE DÖNDÜ O LİSELİ SALAK AŞIK ÜNİVERSİTELİ AKILLI KIZ OLDU NİŞAMLIMDA SALAK AŞIK OLARAK ETRAFIMDAMsn Happy

merhaba sizde karşılıksız mı seviyordunuz ?
Brk1920 - avatarı
Brk1920
Ziyaretçi
30 Eylül 2013       Mesaj #97
Brk1920 - avatarı
Ziyaretçi
İtraf et kurtul. Bu kadar basit sonucu ne olursa olsun Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Eylül 2013       Mesaj #98
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Brk1920 adlı kullanıcıdan alıntı

İtraf et kurtul. Bu kadar basit sonucu ne olursa olsun Msn Happy

zaten biliyo ve her defasında benle konuşurken dostum,kardeşim diye yüzüme vuruyo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Eylül 2013       Mesaj #99
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
napıcam ya valla hep aklımda o rüyalarımda o aynı şeyleri söylemekten bıktım ygs var ona bile doğru düzgün kendimi verip çalışamıyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Eylül 2013       Mesaj #100
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ödevcanavarı adlı kullanıcıdan alıntı

VARYA BENDE AYNI DUYGUYU YAŞIYORUM KIZLA 7 YIL TANIŞIYORUZ TEKLİF VERDİM HAYIR DEDİ AMA SENİDE SEVMİYOR DEİLİM DEİL DEDİ BU NE ANLAMA GELİYO ONU 7 YILDIR SEVİORUM ALLAH RIZASI İÇİN SÖLEİN BU NE ANLAMA GELİOR SÖLEDİĞİM DAKKA BANA KÜSMÜŞTÜ BARIŞTIM BİRLİKTE DOLAŞYOZ SINIFTAKİLER RHT BIRAKMIYO OKS YE GİRCEM KAFAM KARMAKARIŞIK NE YAP MALIYIM İLMİZİN İLK10 UNDAYIM NE YAPMALIYIM

bence işi zamana bırak o bi süre sonra kendiliğinden sana gelicektir Msn Happy