27 yaşındayım, 24 yaşında bi nişanlım var, daha önce de başkasıyla nişanlıydı, onu çok seviyorum, benimle fazla muhabbet etmez, sevdiğini söylemez, ailesi ve arkadaş çevresi çok kalabalık, işide yoğun, ama yinede istese zaman ayırabileceğini düşünüyorum, her konuda çok ciddidir, istediğini yapar, kimse engel olamaz, dikbaşlıdır, sözümü geçiremiyorum, ve eski nişanlısını sevdiğini onu unutamadığını düşünüyorum, bana bu konuda hiç bilgi vermiyor, sadece ailesi soğuk baktığı için ondan vazgeçtiğini söylüyor, ailesi benim dürüst olduğumu, iyi bir koca olacağımı kendisine söylediği için benimle nişanlandığını söyledi. Hoşuna gitmeyen bir şey söylediğimde hemen küsüyor ve yüzüğünü çıkarabileceğini söylüyor, ama benim olmasını çok istediğim için sessiz kalıyorum, para konusunda çok tutucu, gelirini giderini iyi hesap etmesi ve ailesine saygılı olması beni etkiliyor, çok güzel bir fiziği olduğu için erkek arkadaşlarının çevresinde dolanmasından eminim, bu konuyu kendisine söylediğimde bana güvenmiyor musun? diyerek tersleniyorum, telefonunu bana incelettirmiyor, hayatında başka bir düşündüğünün olmasından endişeleniyorum, ileride nasıl bir eş olup, iyi bir aile kurup kuramayacağım konusunda yorumlarınızı istiyorum,