Arama

Aşık oldum, ne yapmalıyım? - Sayfa 9

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 5 Aralık 2016 Gösterim: 51.741 Cevap: 139
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Mayıs 2013       Mesaj #81
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aynı derdi bende çekiyorum
Uygun bir zaman bulup söylemen lazım yoksa benim gibi deli olursun Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
AŞK NASIL BİRŞEY offff yaaa...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mayıs 2013       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
merve-69 adlı kullanıcıdan alıntı

bizim sınıftan birisine aşık oldum hemde çok fena ama biliyorum o beni sevmiyor opysa ben onu her aan düşünüyorum ne yacağım offffffffffffffffffff
yardım edin

ewt kardeşim yanlız deilsin bende aynı sorunu yaşıom.ama nabalım sağlık olsun işallah bi gün benim sevdiğimi anlar.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Mayıs 2013       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 3 yıldır aynı sınıftayım ama ona olan hislerim hiç değişmedi ben onu hep sevdim ama o beni sevmiyor sanırım ama birinin sana aşık olduğunu tavırlarndan anlarsın ben bana aşık olduğunu düşünüyorum arkadaşlarımda öle diyor ama çocuk gidiyo başkasına çıkma teklifi ediyo ama ben onu sevmiyormuş gibi davraniyom
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Mayıs 2013       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Keten Prenses adlı kullanıcıdan alıntı

Sımsıkı tut bırakma.. gerekirse koala gibi yapış. her neredeyse bul.. oda seni seviyorsa hele.. hiç bırakma

bende sınıftan birine aşık oldum ne yapmalıyım ? yardım edinnn !!!1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Mayıs 2013       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Keten Prenses adlı kullanıcıdan alıntı

Sımsıkı tut bırakma.. gerekirse koala gibi yapış. her neredeyse bul.. oda seni seviyorsa hele.. hiç bırakma

ama o benim kuzenim :'(
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Mayıs 2013       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Bence hayatta aşk yok.B irine aşik oldunsa 3-5 aya aşik olduğun insana nefret edersin.Bende böyledir.Hayatta2 defe aşik oldum daha olmam.

benim kuzenim olduğu için söyleyemiyorum 3 senedir seviyorum hemde delileeeer gibiii
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Haziran 2013       Mesaj #87
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2 senedir aynı iş yerinde çalıştığım kıza aşığım artık içim içimi yiyor. ona sevdiğimi söylemek istiyorum ama tamda emin değilim söylesem mi söylemesem mi. lütfen fikirlerinizi almak istiyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Temmuz 2013       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Ben de aşıklar kervanına katılanlardan biriyim.Ancak bu aşk mı hoşlantı mı henüz bilmiyorum.Lise son öğrencisiyim ve okul bitti sayılır.Onu kaybetme ihtimalim var.O da benden hoşlanıyor gibi İDİ. Bir ay önce aramız ballıydı.Ben biraz trip attım sonuç olarak uzaklaştı. Eskiden cano derdi (tabi saflığa yatıp ne? o ne demek ya? derdim ) kibar konuşurdu. Sohbetleri çok tatlıydı. bugün bana bacım dedi. bacım dedi yaaa moralim o kadar bozuk ki sene bitti bacım dedi aramız limoni açılmak istesem kesin hayır olmaz der ki ben gidip asla söyleyemem onu sevdiğimi belli de edemiyorum.Sürekli arkadaşıyla konuşuyorum. Onunla sohbet edemiyorum. sırf aradaki buzlar erisin diye soru sormaya gidiyorum. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Eskiden aşk mı sevgi mi derdim yok öyle bişey derdim ama çok pişmanım şunu öğrendim asla büyük konuşmayacaksın. Şuan onu görsemde kötü oluyorum görmesem de ne yapacağımı bilmiyorum ne olur yardım edin!!

Tamam sen de bir yere kadar haklısın yanlzı lise sonmuş lise bittiğinde zaten ayrılacaksınız üzmeye değmez.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ağustos 2013       Mesaj #89
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar 14 yaşındayım sınıftan bi kızı deliler gibi seviyorum sınıfta herkesi güldüren komik bi tipim kızlar asla beni dışlamazlar . bu kızı sevdiğimi 2 arkadaş biliyordu birine çok güvenirim birine de güvenirim ama çok değil
bir gün ben okula gitmediğim zaman boş derste şiş cevirmece oynarken güvenmediğim arkadaş sölemiş kıza seni seviyor diye.. kız geldi doğrumu(isteksiz şekilde) dedi ben kızardım ve hayır dedim ama sinirden ağlıyacaktım... o sinirle o arkadaşın burnunun kemiğini çatlattım artık düşmanız o arkadaşla o olaydan sonra rüyalarıma girmeye başladı gece uyuyamıyorum... kız benim yanımda oturuyor derste sıkıldığı zaman bi espiri patladda gülelim diyor bende çalışkan olmama rağmen dersi bırakıp başlıyom komikliğe hocadan azar yediğimde üzülüyor benim için... sınıfta iyi geçiindiğim kızlardan bi tanesi benden hoşlanıyormuş iyi kız ama ben sevmiyorum. benim sevdiğim kızla en iyi arkadaş olan o kız ...
gidip aramzı yapsana demeyi düşünüyorum ama onun duygularını incitebilirim...
arkadaşlar acill yardım ne yapmalıyım koca bir yaz kendimi alıştırmaya çalışıyorum açılacam ama kız nasıl bir tepki verir...
ah o arkadaş dediğim insan müsfettesi anesinden doğmasaydı keşke...
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
10 Ağustos 2013       Mesaj #90
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Gercekten seviyorsan git soyle Msn Happy kaderinizde varsa geciktirmen zarariniza olur.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.