benim bilgisayarımda ki başlat menüsü saga kaydı oysa aşagıdaydı nasıl yaptım bilmiyorum ltfen bana yardım edin onu nasıl tekrar aşagı indirebilirim ....
İşletim Sisteminiz Xp ise. Başlat Menüsüne Sol'u Basılı Tutup İstediğiniz Yere Çekip Bırakabilirsiniz. (Bunu Yaparken Sırayla Yapın Örneğin Yukardan Ağğa Almak için İlk Önce Sağa veya Sola Sonra Aşşağı Alın)
Win7 ise Görev Çubuğuna Sağ Tıklayıp Özellikler Görev Çubuğunun Ekrandaki Konumu Yazan Yerden Ayarlaya Bilirsiniz Kolay Gelsin.
Ceylan masa üstündeki dosyalarında kaybolduysa şunu yap: mausun sağ duşuna tıkla ve en simgeleri yerleştir diye bir yazı var ona tıkla daha sonra da masa üstü simgelerini göstere tıkla umarım işine yarar...
benimde masaüstündeki simgeler kayboldu başlat yok farenin sağ sol hiç bişekilde çalışmıyor herşeyi denedim olmuyor yani
ctrl alt del yaptım yeni görevden explorer.exe dedim yok yani nafile yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkler
Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Ama benim ki daha tuhaf. Çünkü ben oyun için bir hile indirdim ( keşke indirmeseydim ). Sonra bilgisayar biraz yavaşladı. Tekrar açıp kapadığımda bilgisayarda sadece masaüstü resimi vardı. Hee.. birde sol üst bölüme bir kutucuk geldi. İçinde '' Kişiselleştirilmiş Ayarlar '' yazıyordu. Ama içine ne tıklanıyordu ne de yazısı vardı. Hiç sağ tık olmuyordu. Ctrl + Alt + Delete > Yeni Görev... > explorer.exe bunu da denemiştim. Ama olmadı arkadaşlar bir kaç öneri sundu önüme ama hiçbirşey olmadı.
Eğer derdimi anlatabildiysem ne mutlu bana...
Yardım Edeceğinizi Düşünüyorum Ve Şimdiden TEŞEKKÜR EDİYORUM ...
Hemde Başlat Filanda açılmıyor. Bu arada çok uzun yazdığımı biliyorum ama bir sorununuz olursa bende yardım etmeyi ister ve çalışırım