Arama

Kamerayı kuramıyorum yardımcı olur musunuz?

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 15 Aralık 2010 Gösterim: 4.370 Cevap: 8
serdenn - avatarı
serdenn
Ziyaretçi
6 Nisan 2009       Mesaj #1
serdenn - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle herkese merhaba,

Sponsorlu Bağlantılar
Yeni aldığım WebCam'ım güzel güzel çalışıyordu. Aradan biraz zaman geçti. WLM 2009 sürümü yüklü olan msn'imde biriyle görüntülü muhabbet edelim dedim. Açılmadı. İlkinde önemsemedim. Sonra tekrarlamaya başladı. Kamerayı tekrar yükledim. Sorun geçer zannettim. Yine geçmedi. Kamerayı tekrar yükledim. Yine olmadı. MSN'i tekrar yükleyeyim dedim, yükleme aracı yüklü olarak gösterdi msn'i. Sonra Kaldırma yöntemini denemek istedim. Fakat kaldıramadım. Sonunda Program Files'dan sildim.

Yükleme sihirbazını tekrar çalıştırdım. Yeniden başlatmama rağmen hala msn'i yüklü görüyor.

Yani kısacası Dimyat'a WebCam açayım derken Evdeki MSN'den oldum.

Not: Kameranın neden açılmadığını karşı tarafa görüntü iletmediğini, msn'i tekrar yükleyemediğim için (Sebebi o olaağını düşünüp tekrar yüklemek istedim) bilemiyorum.

Lütfen Yardım Edin Lütfen! Msn Cry
Josie-X - avatarı
Josie-X
Ziyaretçi
6 Nisan 2009       Mesaj #2
Josie-X - avatarı
Ziyaretçi
kardeşim büyük ihtimalle pc ne yani bilgisayarına virüs girmiş bendede olmuştu format attım geçti herşey denemeni tavsiye ederim Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
serdenn - avatarı
serdenn
Ziyaretçi
6 Nisan 2009       Mesaj #3
serdenn - avatarı
Ziyaretçi
Installer CleanUp Utility programı ile MSN sorunumu hallettim Allah'a Şükür. Teşekkürler. Bakalım kamera sorununa çare bulabilecek miyim?
Josie-X - avatarı
Josie-X
Ziyaretçi
7 Nisan 2009       Mesaj #4
Josie-X - avatarı
Ziyaretçi
msn'in çalışıyorsa sorun yok virus falan yoktur Msn Grin ancak kameran bozulmuştur bu seferde Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2009       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim kamerama4tech modeli pk-635k bilgisayarım görüyo ama kamera açılmıyo acaba windowsum eski olduğu için mi acaba lütfen yardımcı olurmusunuz?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Şubat 2010       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kameramı kuramıyorum sihirbazda kuruyorum ama sonra açtığım zaman sorun veriyor
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2010       Mesaj #7
misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim kameramın altında WC-OML300 S/N: FL060309 1805 numarası bumu oluyor yükleyemedim bi türlü :sMsn Confused
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Kasım 2010       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kamerayı kaldırıp yeniden kurdum ama kurulmuyor gri renkli ekran çıkyoo kuruluykende bizim sesimz msn de gtmiodu karşının geliodu yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Aralık 2010       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
trust-wb3320x kameram.düzgün yüklüyorum ama acamıyorum kameramın üstünde de ısık var hep yanık duruyo yardım edın lütfen acill.