Arama

DeepFreeze programı PC'de yüklü görünmüyor, ne yapabilirim? - Sayfa 3

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 29 Eylül 2013 Gösterim: 26.464 Cevap: 24
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mart 2012       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
abiler benim pc ye ben Deep freeze kurdum sonra kaldırdım . Ama dosyaları D yede E yede yüklesem bile siliniyor ve sildiğim dosyalar geri geliyor napıcam bilmiyorum yardım edeseniz sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
kara hükümdar - avatarı
kara hükümdar
Ziyaretçi
15 Mart 2012       Mesaj #22
kara hükümdar - avatarı
Ziyaretçi
abiler benim pc ye ben Deep freeze kurdum sonra kaldırdım . Ama dosyaları D yede E yede yüklesem bile siliniyor ve sildiğim dosyalar geri geliyor napıcam bilmiyorum yardım edeseniz sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mayıs 2012       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bende aynı Sorun Var Ama Olmuyorr Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ağustos 2012       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
AYNI SORUN BENDEDE VAR
deltausam - avatarı
deltausam
Ziyaretçi
29 Eylül 2013       Mesaj #25
deltausam - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cemerz adlı kullanıcıdan alıntı

ARKADAŞLAR BEN DEEP FREZE KULANİYORDUM MAKİNEYİ KAPTIP ACTİM DİFRİZİN SİMGESİ CİKMAMİSTİ BİLGİSAYARDAN ARATTİM DİFRİZDEN ESER YOK BU DİFRİZ KALDİRMA PROGRAMİNİDA YÜKLEDİM AMA Deep Freeze not detected! DİYOR AMA DİFRİZ HALA İSLEVİNİN SÜRDÜRÜYOR HER YOLU DENEDİM ARASTİRDİM AMA DİFRİZİN KLASÖRÜ İLGİSAYARİMDA HİC BİR YERİNDE GÖZÜKMÜYOR KALDİRMAK İSTİYORUM AMA OLMUYOR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

evet arkadaşlar size bu illet programdan kurtulmanın yolunu söyleyeceğim benim başıma geldi ve herşeyi denedim ama olmadı sonunda bu yöntemi denedim işe yarıyo öncelikle çeşitli çözüm yontemleri var biostan saati geri almak falan ama bu yöntemler sadece belli bir deep freezenin eski sürümlerinde işe yarıyo bendeki deep freze 7.00 dı bunlar işe yaramadı zaten win 8 formatlı bir bilgisayarda istediğiniz kadar tarihi geriye alın işe yaramıyor sistem otomatikmen en son güncelleme yaptığı tarihi veriyo anlayacağınız bize her sürümünde de işe yarayan bi yöntem lazım eğer deep freezenizin simgesi bildirim alanında gözükmüyorsa burada iki kesin çözümden söz edebiliriz

1-) harddiskinizi çıkarıp başka bir bilgisayara ikinci harddisk olarak takıp deep freezenin dosyalarını silin (deep freeze 7.00 için dosya konumu 'c:/program files/faronics' dir bunu bulup silin)

eğer bununla uğraşmak istemiyorsanız ikinci yöntemi yani daha kolay olan yöntemi seçin

2-) pc nizi 'mini xp' veya pardu veya win 7 nin cd den açılabilen kurtarma cdsi ile açın gene deep freezenin dosyalarını bulup buradan silebilirsiniz deep freezenin değişik versiyonlarında konum farklı olabilir ancak büyük ihtimal
'c:/program files/faronics' dir bunu bulup silin

bu yöntemlerin ikisinden sonrada pcyi yeniden başlatın normal olarak açılsın artık deep freeze pasif yada deep freeze diye bişey yok ama regedit ayarları halen duruyor bunu içinde deep freezeyi kurduğunuz setup dosyasını açın ve zaten install yerine uninstall seçeneğini görürsünüz kaldırın ve sonsuza kadar mutlu yaşayın Msn Grin