Arama

Arkeologların çalışma imkanları ve iş alanları hakkında bilgi verir misiniz? - Sayfa 4

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 16 Ekim 2014 Gösterim: 139.690 Cevap: 81
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2010       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar ben bu sene arkeoloji bölümüne başlıcam we çok memnunum önce mesleğinizi sewmeniz gerekiyor kendinizi geliştirirseniz we kendinize güwenirseniz kolayca iş bulabilirsiniz...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ekim 2010       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkeologlar için iş olanağı nasıl?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ekim 2010       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
SLM BEN ARKEOLOG OLMAK İSTİYORUM AMA MUHASEBE DALINDA OKUYORUM ARKEOLOG OLABİLMEME M İÇİN NE YAPMAMA LAZIM ACABA YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ. RİCA EDİYORUM
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Kasım 2010       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
is olanaklarini soyliyebilirmisinz daha yeniyim Msn Confused
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
12 Kasım 2010       Mesaj #35
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya arkeologlar için iş olanağı nasıl?

Alıntı

SLM BEN ARKEOLOG OLMAK İSTİYORUM AMA MUHASEBE DALINDA OKUYORUM ARKEOLOG OLABİLMEME M İÇİN NE YAPMAMA LAZIM ACABA YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ. RİCA EDİYORUM

Alıntı

is olanaklarini soyliyebilirmisinz daha yeniyim Msn Confused

Ülkemiz arkeolojik kazılar bakımından dünyadaki ülkeler arasında ilk sıralardadır. Doğudan batıya, kuzeyden güneye tarihimizi ve Anadolu'da yaşamış çeşitli uygarlıkları düşünürseniz bu anlamdaki zenginliğimizi de anlarsınız. Arkeolojik araştırma ve kazılarda Türk ve yabancı çeşitli ekipler görev almaktadır ve bunların da bir kısmı öğrenci ve üniversite hocalarıdır. Yani daha öğrenciyken elleriniz o tarihi eserlerle buluşacak. Mesleğinizi o ana kadar sevmediyseniz, anlamadıysanız da sevecek ve anlayacaksınız. Belki ülke dışı araştırmalara da gideceksiniz. Mesleğe bir de bu açıdan bakın. Kimsenin bilmediği dilleri çözmeye çalışacak, kimsenin adını bile duymadığı uygarlıkları siz keşfedeceksiniz.
Alanınızda araştırmacı ya da uygulayıcı olarak iş bulabilirsiniz. Önce başlayın, sonra görün iş olanaklarını.

Daha fazla bilgi için alttaki linkten yararlanın:

Arkeolog
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Kasım 2010       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bende arkeolog olmak istiyorum fakat iş imlkanı iş bula bilme şansı nasıl bir yardımcı olun lütfen
zgr - avatarı
zgr
Ziyaretçi
27 Kasım 2010       Mesaj #37
zgr - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar ben de lise 3. sınıf öğrencisiyim.arkeoloji bölümü okuyup öğrenip hem devletime hem de kendime yararlı olamk isityorum bu işi yapan kişiler var onalrdan ricam bu arkeoloji de 4 yıl üniversite okuduktan sonra veya önce yapacağımız bazı şeyler olucak mı? mesela farklı bir dil öğreneckmiyiz ingilizce dışında ve bunu üniversiteden önce mi öğreneceğiz maaşını sormuyorum çok azimli bir kişiyim ne olursa yaparım ancak bu yapacağım şeyleri nasıl yapıcağım özeellikle de bunun hakkında bana bilgi verebilirmisiniz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Aralık 2010       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkeologların maaşı ne kadardır
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ocak 2011       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mimar sinan üni arkeolji blmü okumak istiorm ama ailem başta olmak üzere ..koç ögretmn ve bi çok kişi karşı çıkıyo..iş imkanları vrmı.varsa nelerdir.. bir arkeolgtan cevaplamsını istiyorum mümkünse
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Şubat 2011       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kimsenin bilmediği dillerden ziyade işaret leri çözmek en güzeli daha keyifli arkelog luğa bir hobi olarakta bakılabilir..