Arama

Arkeologların çalışma imkanları ve iş alanları hakkında bilgi verir misiniz? - Sayfa 5

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 16 Ekim 2014 Gösterim: 139.690 Cevap: 81
myworld_44 - avatarı
myworld_44
Ziyaretçi
18 Şubat 2011       Mesaj #41
myworld_44 - avatarı
Ziyaretçi
Bende tarih üzerine okumak istiyorum.Aslınsa arkeloji okumak istiyom paradan çok istediğiniz işi ,meleği yapmak çok önemli.Benim çevremde para getiren bölümlere gir diyolar.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Mart 2011       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkeolog mesleğini kafaya takmış durumdayım daha fazla bilgi gerekli sanırım.
Bunun hakkında biraz araştırma yapmayı düşünüyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
Kafama takılan şu ne kadar para alıyorlar ?
Ve Arkeoloji Müdürü nasıl olunuyor ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2011       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben sözelciyim,ygs 3 4 ve yls 3 4 e girdim bi sözelci olarak ,arkeoloji yazma şansım varm ı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Temmuz 2011       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha ben aRkeoLoq oLmk istioRm iş imkanLaRı neLeRdR Lütfen céwap yazınız?? Msn Sad Msn Sad Msn Sad
FEYZA NUR - avatarı
FEYZA NUR
Ziyaretçi
20 Temmuz 2011       Mesaj #45
FEYZA NUR - avatarı
Ziyaretçi
[QUOTE=brck;1805738]mrb arkadaşlar bende bir arkeologum işimi çok seviyorum ve iş bulma olanağı tamamen sizin azminize ve kendınızı gelıstırme olanagınıza baglı koruma kurullarında kudebde muzelerde kültür bakanlıgında iş bulabılırsınız. belediyeler bunyelerınde sanat tarıhcı ya da arkeolog bulundurmak zorunda aynı zamanda bir çok inşaat firmasında da arkeolog ve sanat tarıhcı alımı yapılıyor bunların yanında arazi bilgisi mimari ve obje çizimi fotoğrafçılık gibi alanlarda kendınızı gelıstırerek çalışma ortamları yaratabılırsınız . ancak herseyın onunde gercektez azmetmek çalışmak gelıyor. umarım hepiniz için en hayırlısı olur[/
merhaba ben daha 12 yaşındayım mumyalara, dinazor fosillerine, eski mısır tanrıçalarına, uzaya, uzaylılara,çok ilgim vardır hele hele arkiyalog olmaya acaba benden nasıl bir arkiyalog olur?Msn Happy
Saygılarımla FEYZA NUR YILMAZ
FEYZA_NUR - avatarı
FEYZA_NUR
Ziyaretçi
20 Temmuz 2011       Mesaj #46
FEYZA_NUR - avatarı
Ziyaretçi
A. SELAM ben arkiolog olmayı çok istiyorum henüz daha 12 yaşındayım dinazorlar fosillerini, mumyaları, eski mısır tanrıçalarını, yer altını, dünyayı, uzayı, ve uzaylıları çok severim acaba benden nasıl bir arkeolog olur
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Temmuz 2011       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkolog olmak için ne gibi şeylere ilgi duymak gerekir ve maaşı veiş bulma imkanı nasıl
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Temmuz 2011       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben üniversiteye tercih yapcam da asıl hukuk istiyorum ama arkeolojide var hayatmda arkeoloji okursam ne kadar para alabilirim .s
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ağustos 2011       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb ben de arkiolog olmk ıstıorum tercıhlerımıde yaptım ama merak ettıgım bu bolumu okudukdan snra acıkta ( işsiz) kalmam soz konusumu gunumuzde arkiologların işsizlık oranı % kactır?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ağustos 2011       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bazı kendini bilmez adamlar yanlış söylüyor ünüversite okumadan maaşları öğrenmeniz çok iyi olur sizin açınızdan