Arama

Arkeologların çalışma imkanları ve iş alanları hakkında bilgi verir misiniz? - Sayfa 6

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 16 Ekim 2014 Gösterim: 139.784 Cevap: 81
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Eylül 2011       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Mrb ben Lise öğrencisiyim.. Arkeoloji okumayı düşünüyorumm.. arkeolog olan abi ve ablalarım bana yardımcı olursanız sevinirim.. önü açık mı bu mesleğinn yani bu tür bilgiler verirseniz sevinirim..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Eylül 2011       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 11.sınıf öğrencisiyim arkiolog olmak istiyorum aceba şuanda arkiogların iş olanağı ve maaşı ne kadardır bilgilendirebilirmisiniz...
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen Efulim; 22 Eylül 2011 10:04 Sebep: Kişisel adres silindi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Eylül 2011       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ben lise son sınıf öğrencisiyim..ve arkeoloji bölümünü istiyorum iş bulma imkanı var mı yoksa acıktamı kalırım bu bölüme gitsem? biri bana yardım edebilirmi ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Eylül 2011       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

slm ben lise son sınıf öğrencisiyim..ve arkeoloji bölümünü istiyorum iş bulma imkanı var mı yoksa acıktamı kalırım bu bölüme gitsem? biri bana yardım edebilirmi ?

valla kardsm ben cok arastrma yaptm bu knuda tamamen azmine ve kndni glstrmene bgli genel kultr ve inglzce bsta senin icn buyk arti eger istyosn ve kndni glstrecgni dsnyosan yaz gt ben ek kntnjanlarda yazp gdcem kardsim en kotu inglzce ve genel kultrunle ozel sektrdn is bulrsun veya trist rehberide olblrsin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ekim 2011       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben arkeoloji olmak istiyorum ama meslek okulunu okuyorum acaba puanım kırılırmı puanım kırılsa nakadar kırılır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Kasım 2011       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
SUAN LİSE ÖĞRENCİSİYİM ARKİYOLOJİ BÖLÜMÜNÜ KISADA OLSA ARAŞTIRDIM İLGİMİ Bİ HAYLİ ÇEKTİ ANLADIMKİ İNSAN SEVMEDİĞİ İŞİ YAPAMAZ BEN EML LİSESİ METAL BÖLÜMÜ STAJ YAPIYORUM VEDE DAHA DEVAM ETMEK İSTEMEDİĞİM İÇİN DERSLERE ASILDIM SANIRIM BU İŞİ COK SEVECEĞİM GEZMEYİ YENİ SEYLER KEŞFETMEYİ SEVERİM TAM BANA GÖRE BİR MESLEK İŞ OLANAĞIDA İYİ KOLAYLIKLA BULABİLİRİM SATEN GENELDE BEN KAZI ÇALIŞMAL ÖN ASYA ARKİYOLOJİSİ HANGİSİNİ SEÇECEĞİMİ BİLEMEDİM BU İKİSİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMIARINI İSTİYORUM AMA DALLAR ARASINDA KARARSIZ KALDIM KILASIİK ARKİYOLOJİ İLE
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Aralık 2011       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkioloji okuyan bir üniversite ögrencisi yabancı dil ögrenmek zorundamı ve en zor yanları nedir?
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2012       Mesaj #58
misafir - avatarı
Ziyaretçi
meraba ben lise son sınıf öqrencisiyim arkeoloji bölümünü okumak istiyorum iş imkanı warmı ? açıkta kaLma ihtimaLim ne kadar ? biri bana yardımcı oLabiLirmi rica etsem ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Şubat 2012       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar arkeologlar tam olarak ne kadar maaş alıyor bunu bilen yokmu
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2012       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben Eski bir Arkeolog olara size tavsiyem
Onursuz ve Yalaka değilseniz üniversite de kalamazsınız...
Zengin değilseniz adamınız siyasi partilerde yoksa devlet krumlarına açıktan atanamaz kpss yi geçseniz dahi mülakatta elenirsiniz.
Yüksek lisans ve doktora yapsanızda bölüm hocalarından adamınız yoksa üniversitede kalamazsınız
kazılarda amale olarak çalışır hastalanır kullanılır ve atılırsınız hatta ssk nızı dahi yapmazlar.
Ankarada dayısı olmayan bu bölümü okuduğuyla kalır.