Arama

Dreamweaver başka sitelerden video nasıl eklenir?

Güncelleme: 8 Haziran 2011 Gösterim: 4.495 Cevap: 6
turgay_cam - avatarı
turgay_cam
Ziyaretçi
1 Haziran 2009       Mesaj #1
turgay_cam - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşımın bir ödevi var ve ödevinin yapımına yardım ediyorum. %80 bitmiş durumda. sadece video sayfasına 4 adet video eklememiz gerek. onun için tablo içine video yerleştirmemiz gerek. ftp den yapınca zor ftp ye aktarım uzun sürüyor video boyutu büyük bayagı. onun için youtube gibi siteden video uzantısı nasıl ekleyebilirim. video sayfası açılınca youtube gibi video ekranı çıksın istiyorum. yani aynı sayfada izleyebilmek istiyoruz videoyu. biz başlatcaz videoyu bu şekilde nasıl yapabilirim yardım lütfen.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Haziran 2009       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çoğu video sitesinde bu kod vardır zaten. Not defteriyle bile ekleyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Koymak istediğiniz sayfaya videonun kodunu yapıştırmanız yeterli.

Kod:
<object width="560" height="340">
<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uVaL9gCTqY0&hl=en&fs=1"></param>
<param name="allowFullScreen" value="true"></param>
<param name="allowscriptaccess" value="always"></param>
<embed src="http://www.youtube.com/v/uVaL9gCTqY0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed>
</object>
11hf6fc
turgay_cam - avatarı
turgay_cam
Ziyaretçi
1 Haziran 2009       Mesaj #3
turgay_cam - avatarı
Ziyaretçi
tamam çok sağol hemen deniyorum
recepkaymak - avatarı
recepkaymak
Ziyaretçi
7 Haziran 2011       Mesaj #4
recepkaymak - avatarı
Ziyaretçi
dreamwearda tasarlanmış bir asp.net vb sayfasına resim ekledim banner filan localhostta resimler görünmüyor ama dreamwearda görünüyor. sorun nedir ?
recepkaymak - avatarı
recepkaymak
Ziyaretçi
7 Haziran 2011       Mesaj #5
recepkaymak - avatarı
Ziyaretçi
sorum unutuldu galiba
pesimist - avatarı
pesimist
Ziyaretçi
7 Haziran 2011       Mesaj #6
pesimist - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
recepkaymak adlı kullanıcıdan alıntı

dreamwearda tasarlanmış bir asp.net vb sayfasına resim ekledim banner filan localhostta resimler görünmüyor ama dreamwearda görünüyor. sorun nedir ?

Bende asp.netle ilgleniyorum dediğin sorunla karşılaşmadım hiç. Çok acil değilse asp.neti iyi bilen tanıdıklarım var onlarada sorabilirim. Ayrıca Bu link belki işine yarar. asp.net resim gözükmüyor -
recepkaymak - avatarı
recepkaymak
Ziyaretçi
8 Haziran 2011       Mesaj #7
recepkaymak - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
pesimist adlı kullanıcıdan alıntı

Bende asp.netle ilgleniyorum dediğin sorunla karşılaşmadım hiç. Çok acil değilse asp.neti iyi bilen tanıdıklarım var onlarada sorabilirim. Ayrıca Bu link belki işine yarar. asp.net resim gözükmüyor -

arkadaş

Sorunu çözdüm arkadaşlar...
Aslında IIS'de de çalışılabiliyor.
80 numaralı portu bir başka program kullanıyorsa IIS çalışmıyor..komut satırında "netstat -an" yazarak bu programları bulabilirsiniz.
Ayrıca Apache'nin Listen:80 numaralı satırı da değiştirebilirsiniz eğer çakışmalar yaşıyorsanız."
demiş
bunu ben anlamadım ne demek istemiş.