Arama

Bir oyun sitesi nasıl kurulur? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 6 Ocak 2015 Gösterim: 37.383 Cevap: 59
erdem k. - avatarı
erdem k.
Ziyaretçi
22 Aralık 2012       Mesaj #41
erdem k. - avatarı
Ziyaretçi
oyun sitesi kurmak istiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ocak 2013       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bir oyun sitesi nasıl kurlur lk önce fenercell14 sitesine giriyoruz fenercell14 linke tıklayarakta girebilirsiniz.yada googleye fenercell14 yazın 14 birleşik...

Sponsorlu Bağlantılar
hiç olmadı facebook/https://www.facebook.com/Trollbingg dan ulaşabilirsiniz ama yaprken begenmeyi unutmayınız yoksa siteniz aktif olmazzz

neyse o sitede site kur yazan yere sitenizin ismini yazın ve dha sonrasını siz yaparsınız...

ve orda oyun yükle yerine tıkla ve oyunu seç ve yükle...

size kalmış...

not:yazan:volkan sami yılmaz
saygılar...bb diyer sorular için

sadece kahkaha makinesi ni begenmek yeter ve sorularınızı mesaj atın...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2013       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Örneğin Süper Oyunlar Bubbles Oyunları Balon Patlatma Oyunu En Yeni Oyun Oyna gibi bir site yapmak istiyorsan ki o site wp tabanlıdır. wordpress de epey ilerleme kaydetmiş olman lazım. yani ne kadar kendi temanı yapabilecek kadar bilgiye sahip olman lazım.
oyuncu27 - avatarı
oyuncu27
Ziyaretçi
4 Mart 2013       Mesaj #44
oyuncu27 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşım herkes oyun sitesi kuramaz. yani demek istediğim önce sen adımı atacaksın. bunun birçok yöntemi var. alt yapıya sahip olman gerekir. yani ör. bize şunu sor joomlanın alt yapısını kullanarak oyun sitesi kurucam tema lazım falan gibi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Nisan 2013       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
oyun sitesi kurmayı bilmiyorum lütfen bana yardım edin
harika admi557 - avatarı
harika admi557
Ziyaretçi
24 Nisan 2013       Mesaj #46
harika admi557 - avatarı
Ziyaretçi
nasıl hile yaparım?
nasıl site kurarım?
nasıl güzel resim yaparım?
anahtar topla 2'i nasıl geçerim?
en sevdiğiniz oyun nedir?

Bilgileriniz bizim için çok önemlidir,bizi her zaman ziyaret edin Msn Happy Msn Happy Msn Happy
kızsitesi43 - avatarı
kızsitesi43
Ziyaretçi
24 Nisan 2013       Mesaj #47
kızsitesi43 - avatarı
Ziyaretçi
nasıl hile yaparım ? nasıl site kurarım? anahtar topla 2 nasıl geçerim? bilginiz bizim için çok önemli lütfen soruma cevapv verebilirmisiniz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Temmuz 2013       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
edisa adlı kullanıcıdan alıntı

nasıl oyun sitesi kurabilirim

önce oyun siteleri kur yazarsın sonra adını soyadı ve e postanı yazarsın ve şifreni sonrada kayıtlı ola basarsın ve siten kurulmuş olur ama benden tavsi kız oyunları orga gir orada dahada güzel kurulur
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Eylül 2013       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
lütfen nasıl açıldıgını ban asöyleyinnnnn
sitekurmak - avatarı
sitekurmak
Ziyaretçi
4 Ekim 2013       Mesaj #50
sitekurmak - avatarı
Ziyaretçi

Web Sitesi Kurma Ücretsiz Eğitim Kılavuzu

Başarılı ve profesyonel bir web sitesi yapmakistiyorsunuz, ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz ve site kurma konusundasıfır bilgiye sahip iseniz… Google birinci sayfasına, yani ilk 10 site arasınayükselen bir web siteniz olmasını istiyorsunuz. Fakat bu nasıl olacakdiyorsanız, bu web sitesi kurma ücretsiz eğitim rehberi ile aradığınızdanfazlasını bulacaksınız. Bu internet sitesi yapma ücretsiz eğitim kılavuzu ilehiçbir tasarım kodlama ve teknik bilgiye sahip olmanız gerekmez. Arzu ettiğinizher kategoride internet sitesi açmak çok basite indirgendi. Bu site açma eğitimrehberi, sıradan bilgisayar kullanıcılarına tasarlandığı için artık herkesbaşarılı ve profesyonel site kurabilecek. Başarılı ve profesyonel bir internetsitesi kurmanız için 300 dakikalık uygulamalı ve HD kalitesinde videoeğitimleri ile 5 saatlik ücretsiz bir eğitim ile A’dan Z’ye hayaledebileceğiniz her kategoride web sitesi kurabilecek veyayınlayabileceksiniz. KAYNAK: www.sitenasilkurulur.netweb sitesinin "Ücretsiz SiteYapma Rehberi" başlıklı sayfası.

Dünyanın En İyi Hosting Firmaları Listesi

KAYNAK: www.sitenasilkurulur.netweb sitesinin "En İyiHosting Firmaları" başlıklı sayfası.

Web hosting Nedir?

Web hosting nedir, web hosting ne demek? Web hostingbarındırma hizmeti olmadan internet sitesi kurulur ve yayınlanabilir mi? KAYNAK: www.sitenasilkurulur.netweb sitesinin "Web Hosting Nedir"başlıklı sayfasında.