Arama

Sims 2'de 4. CD sorunu nasıl aşılır?

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 4 Temmuz 2012 Gösterim: 9.113 Cevap: 7
jake422 - avatarı
jake422
Ziyaretçi
18 Haziran 2009       Mesaj #1
jake422 - avatarı
Ziyaretçi
sims 2 yi ykledim ama ek paketleri yüklerken 4.cd istiyor takmayınca siliyor eğer bunu halledecek bi progrm vs. bşi varsa söyleyeblr misiniz??
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
18 Haziran 2009       Mesaj #2
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
jake422 adlı kullanıcıdan alıntı

sims 2 yi ykledim ama ek paketleri yüklerken 4.cd istiyor takmayınca siliyor eğer bunu halledecek bi progrm vs. bşi varsa söyleyeblr misiniz??

Ek paket yükleyen herkesin okuması gereken bu mesajı, bilginize sunuyorum!

Sponsorlu Bağlantılar
(not: bütün yazıyı okumadan update işlemine başlamayın!)

1- UPDATE YAPILMASI & Update'e 4.CD/DVD'yi tanımıyorsa kabul ettirmek:

Bir eklenti yükledik...kurulum bittiğinde bir ekran çıkar karşımıza,

updatebasliyorze1

Eğer bu ekranı iptal ederseniz, ve çıkan uyarıya "tamam" derseniz, kurulum iptal olur.
Yani eklenti, kendi kendini siler.Kurulumu geri alır!!

Birden fazla ek paket yükleyecekseniz, update yapmak ZORUNDASINIZ!

Bunun için, update nasıl yapılır, göstereceğim:

Başlangıç ekranını ilk resimde gösterdim.
Buna "Tamam" diyoruz.

Ardından update için gerekli olan şeyi isteyecek sizden, update ekranı.
Yani Sims 2'nin 4.cü CDsini.. (Eğer DVD ise Sims 2 DVD'sini)

"Lütfen 4.cü CDyi CDRom'a takın" gibi bir ekran çıkacak.

EĞER 4.CÜ CD NİZİN ADI Sims2_4 değilse, bu "4. CDyi takın" diyen ekran, taktığınız CDyi tanımayacak!! "Tamam" demiş olsanız da, tekrar aynı ekran çıkacak.

Korsan CDlerde, CDlerin adını önemsemezler.
"Diskim" , "NEW" gibi isimler takarlar.

Bir CD - Writer'ınız varsa 4.cü CDnin içeriğini komple boş bir CDye yazınız.
Boş CD'nizin adına Sims2_4 adını veriniz!!
(Eğer DVD Sims 2'niz varsa, DVD'nin adı Sims2 olmalıdır - Büyük küçük harflere aynen uyarak Sims2 olmalıdır.)

Artık update ekranı, 4.cü CDnizi tanıyacak ve update işlemi başlayacak (resmi inceleyin) :

wol errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 768x530.updatingxh0

Ve bittiğinde bu uyarıyı verecek:

wol errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 769x529.updateisfinishjg5

Artık "tamam" deyiniz ve diğer eklentileri kurmaya devam ediniz.

BU UPDATE EKRANI, YÜKLEDİĞİNİZ İLK EKLENTİDE ÇIKACAK VE BİR KEZ UPDATE YAPACAK.

NOT: DVD Sims 2'ler için DİSKin adı Sims2 olmalıdır. ANCAK BU ŞEKİLDE UPDATE YAPABİLİRSİNİZ, SIMS2 dahi olmaz, Sims2 olmalı!

Kuruluma başlamadan önce, lütfen şunlara dikkat edin:

**RAMiniz düşükse (ve sisteminiz düşük özelliklere sahipse, bir diğer deyişle bilgisayarınız YAVAŞSA) lütfen bilgisayarınızı kapatıp tekrar açınız.

**Bilgisayarı yeniden açtığınızda KESİNLİKLE İNTERNETE GİRMEYİNİZ, HELE HELE MSN GİBİ UYGULAMALARI HİÇ AÇMAYINIZ!! Yani bilgisayar başlar başlamaz direk kuruluma başlayın, kesinlikle başka bir uygulama açmayın ve kurulum boyunca sadece BEKLEYİN!

**CDlerinizin hassas yüzeyinde kalıntı olmayışına dikkat edin, % problemi ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

YILDIZLI CÜMLELERE DİKKATE ALMAZSANIZ, Error during update installation HATASINI ALMA RİSKİNİZ VAR!!! (olası bu hata sonucu, lütfen tekrar update ediniz.)

2 - Elinizde 4.CD/DVD olmadan Update'i atlatmak:

** Bunu bir çok eklenti yükleyecekseniz uygulamayın.
** Tavsiye edilen yöntem her zaman update'in yapılmasıdır.

-- Update'i atlatmak için, 4.cü CDyi istediği an bilgisayara bir reset atabilirsiniz. Bu sayede oyun kurulumu geri alınmaz ve oyun çalışır. Ancak tavsiye edilmez.

Eklentilerini daha yüklememiş olanlar için anlattık..

3 - Zamanında Update'i atlamış olan, şimdi birden fazla eklentisi olup da sonradan update yapacaklar ne yapacak?

Şimdi dikkatlice okuyun:

Kurulum için başka bir hedef belirlemediyseniz yani {sürücünüz}:/Program Files/EA Games/ {en son yüklediğiniz eklenti paketinin ismine ait klasör)\TSBin klasörüne gidin.

Mesela : \EA GAMES\The Sims 2 Pets\TSBin

TSBIN klasörü içinde, TS2UPD.exe adlı bir dosya göreceksiniz (resmi aşağıda) :

tsupdsv3

Bu simgeye tıklayın ve update ekranını başlatın.
Eğer daha önce birçok eklenti yüklediyseniz ve artık update yapmak istiyorsanız bu uygulamayı başlatacaksınız..

Eğer bir kez update yapmışsanız, sonrasına gerek yoktur ki bu uygulamayı bu halde açarsanız size şu ekran ile update'in zaten yapılmış olduğunu belirtecektir:

wol errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 770x531.alreadyupdatewk5
kaynak
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2009       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bir CD - Writer'ınız varsa 4.cü CDnin içeriğini komple boş bir CDye yazınız.
Boş CD'nizin adına Sims2_4 adını veriniz!!
(Eğer DVD Sims 2'niz varsa, DVD'nin adı Sims2 olmalıdır - Büyük küçük harflere aynen uyarak Sims2 olmalıdır.)

bur da tam olarak ne demek istedihini alatırmısın.mesela writer ne ,4.CD diye boş CD mi takıyoz şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen Misafir; 5 Aralık 2009 13:27 Sebep: yanlış soru
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Şubat 2010       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sims 4 ne zaman cikacak
a-k - avatarı
a-k
Ziyaretçi
22 Haziran 2010       Mesaj #5
a-k - avatarı
Ziyaretçi
ben 4 cd li aldım ama oyunu yüklediktnen sonra açıyorum bana please insetr the correct cd rom select ok and restart application diyor crack yapmam gerekiyor muş ama ben oyunda crack dosyasını bulamıyorum imDATTT
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Aralık 2011       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
simsi bizde bilmiyorduk ama bildiğim kadarıyla, 18/8/2012 de çıkabilirmiş (emin değilim)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Şubat 2012       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bazen sims 4 real life var diyorlar.Bazen sims 4 var diyorlar ama bütün you tube deki video lar da gerçek insan oynuyorş.Ve başlarında ise arkasında biri duruyo bi ipin ucuna sims işareti koyuyo oyüzden gerçek insan vardı diyordum.Çünkü indir meye kalksam bile olmuyor.babamada denetmek zorunda kaldım benim babam başkan yardımcısı elektronik mühendisi ama o bile yapamıyor annem de nasıl olduğunu bilmiyor oyun indirmenin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2012       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Dostum crackı internetten yükleyebilirsin Msn Grin The Sims 2 no CD/DVD Crack yazarak dosyayı indir ondan sonra oyun simgesi fln olcak indirdiğin dosyanın içinde crack var işte onun içinde sonra onu oyunun kurulu oldu dizine taşı ve kopyala değiştir de Msn Grin ve oyuna tık Msn Grin