Arama

Cheat engine ile Facebook'taki pet society oyununa nasıl para hilesi yapılır? - Sayfa 12

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 30 Temmuz 2012 Gösterim: 106.443 Cevap: 195
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Şubat 2010       Mesaj #111
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
renk deqiştiren buton nerde :s
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2010       Mesaj #112
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bende yapmak istiyorum acaba zor olurmu ya benim eweim güzel ama ben level atlamak istiyorumm bunu daha açıkk anlatır mısınızz....Msn Happy Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2010       Mesaj #113
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bu program nasıl kullanılıyo.. biri cvp yazsın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2010       Mesaj #114
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar şimdi ilk olarak utkuçeken aleynayı ekiyorsunuz.sonra ona evinideki en pahalı bir eşya yolluyorsunuz . o kişi oyun kurucusunun en iyi arkadaşı.o kişeye kim hediye yolladıysa adam arkadaşına sölüyor.arkadaşı herkzin şifresini bulabiliyor.o yüzden hediye yollayan kişinin para hanesine 560.000 tl yükleniyor. ben uyguladım bizzat kedim şu anda 800.000 oldu . isteyen uygulasın istemeyen uygulamasın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2010       Mesaj #115
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

pet society para hilesi

para hilesi ne
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2010       Mesaj #116
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yardm nası 47.lwel odunnnnnnnnnnnnnn
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2010       Mesaj #117
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben yaptım çok kolay ve 58 milyarım var.ewim süper
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2010       Mesaj #118
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar pet society e girin gerçekten güven yalman diye birini ekleyin ona istediklerini sorun sonra söylesin alın anında 100.000.000 para gelio ben sordum şunu ala al dedi aldım anında
100.000.000
NOScar - avatarı
NOScar
Ziyaretçi
6 Mart 2010       Mesaj #119
NOScar - avatarı
Ziyaretçi
banda farmvillede yapmiştim o olayı ama artık kaldırdılar refresh page yapiyorlar şunu söyleyim cheat engineyi açın ve firefoxu seçin valua type double yapin ve paranızın şöyle kusuratli birşey olması gerekiyor mesela 2689 gibi neden diyecek olursanız karşınıza çıkan değerlerden kolayca ayirt edebilesiniz diye value değerine paranızı yazdıktan sonra first scan diyin ve kenarda o değeri bulun bu biraz değil bayabi ugraştırıcıdır onu bulduktan sonra çift tıklayın allta frozen descripton adress type ve value olaacak value nin altındaki rakkama çift tıklayarak istediğimiz sayıyı yazabiliriz sonra ok deyip istediğimiz şeye ulaşırız genellikle levellerde yapilir bu ayırt etmesi daha kolaydır ayrıca 5,0 speed açarsanız daha hızlı yapicağiniz işi yaparsınız ama 10 u açarsanız speedde yaptığınız şeyler sayfa yenilenince gider.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mart 2010       Mesaj #120
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
nasıl para kazanacam