Arama

Cheat engine ile Facebook'taki pet society oyununa nasıl para hilesi yapılır? - Sayfa 9

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 30 Temmuz 2012 Gösterim: 106.448 Cevap: 195
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2009       Mesaj #81
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar ana buna hediye yollayarak bisey olmuo merak etmeyin hepsi size hile yapıolar
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Aralık 2009       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlarrrrrrrrr yeni bir hileeeeeeeeeee Meyra Bayram adlı kişiyi ekleyinnnnn Zaten tek çıkıyorrrrrr... Ona pahalı elbiselerr ve eşyalar alınnnnn...20.000 coins geldi bana...Lvl olarakda ilerledim...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ocak 2010       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
nasıl yükleniyordu Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ocak 2010       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben de yaptım ma bu program 10 saatte anca inio çok zorlanıom ya bi fikir veriiinn
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ocak 2010       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bu hileyi bana ablam öğretti.önce yerde oturan bi kız ve büyük bir erkek resimli çocuğu yani sinem üstündağı eklion sonra ona güzel eşyalar ve kıyafetler alıon ve paran 500000 oluo ben denedim kıza gönderdim param 500000 oldu ve evimi gören bayıldı. denerseniz sizde parayın kırarsınız
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ocak 2010       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar ben pet society de sanalikayı da çok seviom ama iksindede çok fakirim şu hileyi solein ltf.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ocak 2010       Mesaj #87
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aleyna kandemirinkinden bende yaptım bi kişi daha tanıyorm bu yüzden hiç risk konusu olmadım istesem dier kişiden gene 20 bin coinimi alırım ayshe chınar dı dierinin adı kim bilmiorum az lvl ama çok para veriyo
bence ayshe daha ii hem ekstarandan coin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ocak 2010       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
türkçesi Cheat Engine

18 Ocak 2009: yayımlanan Motor 5,5 Cheat

Ben resmen CE sıklıkta ben umuyordu, ama nasıl olsa güncelleme vermedi, burada yeni sürüm: Motor 5,5 Cheat tahmin

Değişiklikleri:

'ekledi kısa' atlama talimatlarına ve 'uzak' geçersiz kılar. (Temelde otomatik assembler komut için yararlı tarafından varsayılan) kadar bir seçim

"Ne görüntülemek gelişmiş bellek seçenekleri için bu kodu kere" adreslerini öğrenin kopyalanır

Yukarıdaki fonksiyonu mevcut değeri görüntülemek Made böylece ilk eklemek zorunda değilsiniz

Ve non-modal kadar süre o çalışıyor başka şeyler yapabilirsiniz yaptı.

Bu yüzden artık sonuçları görüntüleyebilirsiniz Geliştirilmiş özel tarama

Speedhack yeni uygulama

Yeni AutoAssembler penceresi

Eğer yeni bir tarama istediğiniz soruyu kaldırıldı. Doğum (gerekir şimdi tıklayın kendinizi tarama) yeni

Ekledi GlobalAlloc autoassembler için

Teşrih yapı penceresi karşılaştırma () için birden fazla kere açılabilir

Yapılar artık masa hile kaydedilir

Ce ana penceresi (ayarlar devre dışı bırakılabilir bir menü var eğer like it) don't

Processlist şimdi süreci simgeleri gösterebilir. (böylece ayarları devre dışı bırakılabilir) yavaş olabilir

Ayarları penceresi sekmeleri bir listeye gelen değiştirildi

Böylece insanlar QuickLaunch uygulamaları ekleyebilirsiniz araçlar menüsü eklendi. (mesela: calc)

Kaydetme ve XML olarak tablolar yük Eklendi

Değiştirildi kopya / XML girişlerinin yapıştırma

HelpFile değiştirildi. HLP için. CHM da ayrı bir yerine HelpFile içinde tapa belgelerini dahil. RTF

Eklenti sistemi için birkaç yeni fonksiyon eklendi ve örnekleri anlamak için (genellikle montaj betikleri ile yardım için) kolaylaştırdı

Paket editörü örnek eklentisi Eklendi

Assembler şimdi dizeleri "ve 'çalışabilir

Ters gösterici neler olduğu hakkında daha fazla bilgi vermek için tarama değiştirilmedi

Ana pencere ve memoryview ve pozisyonlar artık kaydedilebilir

Hakkında penceresi varsa dbvm çalıştıran yüklenir dbvm hangi sürümü anlatır

Eğer DBVM çalışan ve bu dbvm yerine pencere 'fiziksel bellek read de geçer fiziksel bellek seçin

Kullanılan sistem kapsamında değişkenleri göstermek için birçok pencere bir kayan nokta paneli Eklendi

Memoryview hexview kısmına seçeneği eklendi 2 bayt, 4 bayt, float ya da yerine byte çift görüntülemek için

Geliştirilmiş incelemek veri penceresi adreslerini birbirinden yanında göstermek için

Hafıza görünümü penceresi (hexview) alt kısmı şimdi farklı olarak (2 bayt, 4 bayt, ondalık 4 byte, double float) bayt görüntüleyebilirsiniz

Değiştirildi gösterici öğretici adımı çok bu yüzden şimdi durum gerçek bir oyun temsil

Ekledi bağımsız eğitmen için anifest adminRequired

Düzeltmeler:

Sabit kazasında tarama çok çekirdekli

Sabit MEMORYFIRST.TMP tuhaf bir yere kadar gösteren dosya

Sabit birkaç hotkey ayarı hata

Sabit yükleme geri speedhack hotkey değerleri

Bir çarpışma bir kırık PE ile bir süreç açılış-header Sabit

Sabit birkaç assembler ve disassembler'a talimatları

Panoya "seçeneği Sabit memoryviewers" kopya nerede yanlış seçeneği seçer

Nextscan Doğum kazasında ikili tarama Sabit

Pointerscanner Giderilen büyük bellek sızıntısı

Tarama sırasında hata "Hayır hata mesajı" Sabit

Montajcı olarak kernel_XXXX işlevlerine çağrı ile Sabit hata

Bir eğitmen hata hileler tıklayarak ilgili Sabit

Eğitmen Maker'da Sabit 32-bit simgeleri

Sabit seçeneğini tarama sonlandırmak

Birçok pencere üzerinde Sabit bir DPI hata

Bir çarpışma zaman semboller başarısız yükleme Sabit

Ayrıca dbvm ve daha fazla 4 GB RAM ve sabit çeşitli hatalar sistemleri ile uyumlu olmalıdır yeni bir sürümünü yükledim. Ayrıca 'bölümlerinde sanal zor bir emülatör uygulamaya başladı. Böylece o bir IDT ve SDT arasındaki fark önde ve download dbvm gitmek bilmek için

Enjoy bu sürümü, ve eğer hata ile karşılaşmadım, bana (forum ** / post, Hata raporunda veya dark_byte@hotmail.com) bildirin lütfen
Not: Eğer sorular SSS ilk okudum, senin soruna bile cevap sevmediğiniz cevap içerebilir
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ocak 2010       Mesaj #89
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben anladım zaten sayesinde 96.leveldeyim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ocak 2010       Mesaj #90
Misafir - avatarı