türkçesi Cheat Engine
18 Ocak 2009: yayımlanan Motor 5,5 Cheat
Ben resmen CE sıklıkta ben umuyordu, ama nasıl olsa güncelleme vermedi, burada yeni sürüm: Motor 5,5 Cheat tahmin
Değişiklikleri:
'ekledi kısa' atlama talimatlarına ve 'uzak' geçersiz kılar. (Temelde otomatik assembler komut için yararlı tarafından varsayılan) kadar bir seçim
"Ne görüntülemek gelişmiş bellek seçenekleri için bu kodu kere" adreslerini öğrenin kopyalanır
Yukarıdaki fonksiyonu mevcut değeri görüntülemek Made böylece ilk eklemek zorunda değilsiniz
Ve non-modal kadar süre o çalışıyor başka şeyler yapabilirsiniz yaptı.
Bu yüzden artık sonuçları görüntüleyebilirsiniz Geliştirilmiş özel tarama
Speedhack yeni uygulama
Yeni AutoAssembler penceresi
Eğer yeni bir tarama istediğiniz soruyu kaldırıldı. Doğum (gerekir şimdi tıklayın kendinizi tarama) yeni
Ekledi GlobalAlloc autoassembler için
Teşrih yapı penceresi karşılaştırma () için birden fazla kere açılabilir
Yapılar artık masa hile kaydedilir
Ce ana penceresi (ayarlar devre dışı bırakılabilir bir menü var eğer like it) don't
Processlist şimdi süreci simgeleri gösterebilir. (böylece ayarları devre dışı bırakılabilir) yavaş olabilir
Ayarları penceresi sekmeleri bir listeye gelen değiştirildi
Böylece insanlar QuickLaunch uygulamaları ekleyebilirsiniz araçlar menüsü eklendi. (mesela: calc)
Kaydetme ve XML olarak tablolar yük Eklendi
Değiştirildi kopya / XML girişlerinin yapıştırma
HelpFile değiştirildi. HLP için. CHM da ayrı bir yerine HelpFile içinde tapa belgelerini dahil. RTF
Eklenti sistemi için birkaç yeni fonksiyon eklendi ve örnekleri anlamak için (genellikle montaj betikleri ile yardım için) kolaylaştırdı
Paket editörü örnek eklentisi Eklendi
Assembler şimdi dizeleri "ve 'çalışabilir
Ters gösterici neler olduğu hakkında daha fazla bilgi vermek için tarama değiştirilmedi
Ana pencere ve memoryview ve pozisyonlar artık kaydedilebilir
Hakkında penceresi varsa dbvm çalıştıran yüklenir dbvm hangi sürümü anlatır
Eğer DBVM çalışan ve bu dbvm yerine pencere 'fiziksel bellek read de geçer fiziksel bellek seçin
Kullanılan sistem kapsamında değişkenleri göstermek için birçok pencere bir kayan nokta paneli Eklendi
Memoryview hexview kısmına seçeneği eklendi 2 bayt, 4 bayt, float ya da yerine byte çift görüntülemek için
Geliştirilmiş incelemek veri penceresi adreslerini birbirinden yanında göstermek için
Hafıza görünümü penceresi (hexview) alt kısmı şimdi farklı olarak (2 bayt, 4 bayt, ondalık 4 byte, double float) bayt görüntüleyebilirsiniz
Değiştirildi gösterici öğretici adımı çok bu yüzden şimdi durum gerçek bir oyun temsil
Ekledi bağımsız eğitmen için anifest adminRequired
Düzeltmeler:
Sabit kazasında tarama çok çekirdekli
Sabit MEMORYFIRST.TMP tuhaf bir yere kadar gösteren dosya
Sabit birkaç hotkey ayarı hata
Sabit yükleme geri speedhack hotkey değerleri
Bir çarpışma bir kırık PE ile bir süreç açılış-header Sabit
Sabit birkaç assembler ve disassembler'a talimatları
Panoya "seçeneği Sabit memoryviewers" kopya nerede yanlış seçeneği seçer
Nextscan Doğum kazasında ikili tarama Sabit
Pointerscanner Giderilen büyük bellek sızıntısı
Tarama sırasında hata "Hayır hata mesajı" Sabit
Montajcı olarak kernel_XXXX işlevlerine çağrı ile Sabit hata
Bir eğitmen hata hileler tıklayarak ilgili Sabit
Eğitmen Maker'da Sabit 32-bit simgeleri
Sabit seçeneğini tarama sonlandırmak
Birçok pencere üzerinde Sabit bir DPI hata
Bir çarpışma zaman semboller başarısız yükleme Sabit
Ayrıca dbvm ve daha fazla 4 GB RAM ve sabit çeşitli hatalar sistemleri ile uyumlu olmalıdır yeni bir sürümünü yükledim. Ayrıca 'bölümlerinde sanal zor bir emülatör uygulamaya başladı. Böylece o bir IDT ve SDT arasındaki fark önde ve download dbvm gitmek bilmek için
Enjoy bu sürümü, ve eğer hata ile karşılaşmadım, bana (forum ** / post, Hata raporunda veya
dark_byte@hotmail.com) bildirin lütfen
Not: Eğer sorular SSS ilk okudum, senin soruna bile cevap sevmediğiniz cevap içerebilir