Alıntı
qlper adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba ben siteye yeni üye oldum ve çok ciddi bir sorunum var. Önemli belgelerimi D: de saklıorm ama yanlışıkla D: deki dosyalarımı gizledim. Bilgisayarım öğrendiğime göre (bir kaç forumdan yardım aldım) çok virüslü. Amvo.exe(sanırım) diye bir virüsle başım belada. Ve bilgisayarıma herhangi bir yükleme yaptığımda kendini resetliyor. Laptobumdan bir kaçta antivirüs programlarının setuplarını flash yoluyla (sanırım bu soruna da flash sebeb oluyormuş) bu bilgisayara geçirdim. Malesef setuplarıda çalıştırırken reset atıyor. Şimdi sizden yardım istiyorum bu sorunu format atmadan çözmek istiyorum eğer formatsız olmazsada eğer format atarsam D: deki dosyalarıma zarar vermeden gizli dosyalar açılır mı?
Bilgisayar'ınıza Format Atarsanız Bilgisayar'ınız da Bulunan Bütün Bilgiler Silinir.Gizli Olsun Veya Olmasın.
İkincisi Bilgisayar'ınızı Baştan Başlatıp F8'e Basılı Tutup Güvenli Mod da Çalıştır'ı Seçip Antivirüs Setup larını Çalıştırmayı Deneyin.Ayrıca Güvenli Mod dayken "Amvo.exe" Adlı Virüsü de Nerede İse Silmeyi Deneyebilirsiniz.Bunun İçinse "
Ara"ya Tıklayıp Virisün Adını Yazın. Bakalım Olacak mı? Yoksa Geri Dönün.