needforspeed underground 2 yi oynuyorum 3. haritadayım tüm bölümleri geçtim fakat en son street X ler kaldı gecemiyorum birtürlü herhangi bir hilesi varmı gecmek imkansızz.tşkkr.
arkadaşlar gizli yarışları bulmak icin size birkac ip ucu:Gizli yarışlar yol ortasında olmaz orda yarış olmaz dediğiniz yerlere bakın genellikle göşelerde filan olur.yada arabanızla öylesine kariyerde gezin bulursunuz bir kere gectiğiniz yerden ikinci defa gecmeyin hep ayrı yerlere bakın böylece bulursunu z gizli yarışları
sa arkadaşlar ben nfs undergraundın %50 sine kadar geldim ama ne yarış var nede sokakta dolaşan araba var gizli yarışlarıda yaptım ama yıldız filan çıkmadı lütfen nasıl geçildiğini söleyin şimdiden tşklr.
bak arabanın her yerini carbon yapman gerekir yaparsan bi yıldız gelcek sonra bi url gelcek onu yapman biraz zor olcaktır çünkü yarış bitirdinmi next race dicek ama para bulman için nfs (SÜPER MODU) indirmen lazım
herkez iyi dinlesin bölümleri geçemiyosanız eğer 1: bölüm yarışların hepsini yapın 2.bölüm yarışların hepsini yapın
eyer olmassa görsel puanını yükseltin arabanınbi magasin dergisisi filan çıkıyo oyunda yıldı sarı 3:2.yle aynı şekilde4:bölümde gizli yarışları yapmayın boşuna ama para lazımsa yıpn ve arabanın görsel puanını çoğaltın 5. de aynı oyunun sonunda bi mesaj geliyo türkçe oyun bitti de felan ana menüye gidin arabalrınızı yaın bütün parçalar açılmış oluyo mesaj gelmediyse de bi tavsiye mesaj illaki gel,ir tavsiyeye gelirsek bilmeniz içi söylüyorum
4. bölümde açklıanhavaalanının yanında bi bölge varya orda fabrika gibi biyaer var son yarış orda rengi mor : yani çok tur demektir. eyer yarışlarda streetx yarışlarını geçmek için bi ipucu vericem ama oyunun hilesi yok var yazınca çıkıyo ama işey yaramıyo ben denedim ipucuna gelirsek arabalardan faydalanın ve keskin dönüşler yapın oyunu 2 kere bitirdim. bi sorunuz varsa sorun