Arama

Lise tercihini nasıl yapacağım? - Sayfa 3

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 10 Temmuz 2015 Gösterim: 42.953 Cevap: 98
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Temmuz 2010       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar sakın korkmayın çünkü bu sene tercihler okul ve dersane yönetiminde yapılıyo hocalar size yardım edecek ...
Sponsorlu Bağlantılar
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
12 Temmuz 2010       Mesaj #22
misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya mecburen okula gideceksiniz.. 5 lira yatırıp kağıt alacaksınız.. sonra https://e-okul.meb.gov.tr/SinavIslemleri/BasvuruIslemleri/OKSTERCIH/SNV00008.ASPX adresinden giriş yapıp tercihlerinizi yapacaksınız. tercihleri yaptıktan sonra okula gidip onaylatmanız gerekio.. inş yardımcı olabilmişimdir Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Temmuz 2010       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya mecburen okula gideceksiniz.. 5 lira yatırıp kağıt alacaksınız.. sonra https://e-okul.meb.gov.tr/SinavIslemleri/BasvuruIslemleri/OKSTERCIH/SNV00008.ASPX adresinden giriş yapıp tercihlerinizi yapacaksınız. tercihleri yaptıktan sonra okula gidip onaylatmanız gerekio.. inş yardımcı olabilmişimdir Msn Happy

https://e-okul.meb.gov.tr/SinavIslem.../SNV00008.ASPX sitesine giriyorum bütün bilgilerimi yazıyorum tercih güvenlik no yuda yazıyorum okuldan aldığım kağıtla giriş butonuna basıyorum fakat giriş yapılmıyor ve giriş kodunuz resmi gözükmüyor sonradan...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Temmuz 2010       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
internettende tercih yapılabiliyormu yapılıyorssa hangi siteden yapıcam acill yardımm .
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Temmuz 2010       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
SLm Ben Barış 9. sınıfa geçtim sbs taban puanlarım tutmuo ama oyp tutuo ne yapacağım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Temmuz 2010       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar lise tercihi için yüzdelik dilime bakçazmışız ama hangisine genele mi yoksa il yüzdesinemi?
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
13 Temmuz 2010       Mesaj #27
misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaa bnm puanım 260 hangi liseye gidebilirm allah rızası cvp yazarsanz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Temmuz 2010       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende 9. sınıfa geçtim okula gdip tercih kitapçığı denen form gibi bir şey doluruyorsunuz.bir de tercihlerin sonucu ne zaman açıklanıyor
akuu - avatarı
akuu
Ziyaretçi
14 Temmuz 2010       Mesaj #29
akuu - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bnde 9. snıfa gçtim ortalama puanım 401. ama nsl tercih yapabilirz??? yrdm edin ltfn
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Temmuz 2010       Mesaj #30
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bişey sorcam bnde liseye geçtim tercih yapcam ama aklımda bir sürü soru var yeni açılan ve puanını bilmediğimiz okullar var onları nasıl sıralıcaz ölü tercih olmaması için