Arama

Sakalımın çıkması için ne yapabilirim? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 8 Ağustos 2014 Gösterim: 68.216 Cevap: 59
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Temmuz 2012       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benimde sakalım seyrek çıkıyor. Abicim sarımsağı sürdükten sonra o kokuyu nasıl çıkarıcaz Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Temmuz 2012       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben doktora gittim 20 yaşında senin bu saatten sonra sakalın çıkmaz takmamaya bak dedi ama ben yine araştırmalarımadevam ettim minoxil forte adlı ilacı buldum kullanmaya başladım ilk başlarda pek etkili olmasa da şu anda ilacı bırakmayı dusunuyorum sakalımın çok fazla gelmesinden dolayı o yüzden hiç üzülmeyin alın minoxilinizi çıksın sakalınız ister jilet atın ister atmayın bn 2 şekilde de denedim etkisi aynı oluyor ilacın
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ekim 2012       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

16 yasindayim sakalim cikmiyor ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

jileti hergün sadece su sürerek yüzüne 30 gün boyunca vur.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Kasım 2012       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
abi 18 yaşıundayım yüzümde sakal gür çıkmıyor benim yaşımdakiler hacı olacak nerdeyse ne yapmalıyım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2012       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
97 liyim hiç sakal çıkmıyor sadece bıyık çıkıyor oda dik dik nasıl düzelicek bu durum doktorla falan uğraşamam
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Şubat 2013       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ilk önce bende 17 yaşındayım. Sakallarım benim seyrek değil her bölgede çıkıyor ama yavaş yavaş ve ince ince çıkıyor 1 haftayı buluyor sıklaşması. İlk önce jilet diye bir laf atılmış yanlış. Jiletle köklere kadar inemezsiniz sadece kılın boyunu kısaltırsınız ve bu durum sadece kılların kısalmasına neden olur başka bir şeye değil. Bu arada saçma sapan sarımsak teknikleri deneyip cildini tahriş etme. Git doktora hormonlarını ölçsünler. Ona göre az ise zaten tedavisini görürsün. 1 aya da sakalların güzel güzel çıkmaya başlar. 3.aydan sonra sık ve gür sakalın olur
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mart 2014       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benimde sakalim cok az cikio , bugun sakalimi iyicene jiletledim , 5 dis sarimsak rendeledim sakalimin heryerine surdum 10 dakika tuttum, biraz acili ama 1hafta idare edicez insallah cikar 😟
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Haziran 2014       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim sakar çikmiyor ne yapmariyım
mavisiyah - avatarı
mavisiyah
Ziyaretçi
8 Haziran 2014       Mesaj #59
mavisiyah - avatarı
Ziyaretçi
gün aşırı tıraş ol bolbol sarımsak sür....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2014       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba beyler ben 16 yaşındayım ama sakal çıkmıyor.çevremde benim yaşımda olup nta sakalı çıkan çok ama bende hiç yok.1 aydır jilet vurmama rağmen hala çıkmadı.yardım edebilir misiniz?

Kardesim bende 16 yasindayim bende tuyler vardi sarimsak sur yuzune kızarana kadar bunu 1 hafta hergun yap sonuc cikmassa doktora git