Arama

Windows Media Player nasıl yüklenir? - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 4 Temmuz 2014 Gösterim: 17.883 Cevap: 15
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Nisan 2011       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

windows media player nasil kurulur ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

media playerden
nasıl radyo kurulur
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Nisan 2011       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
medya playerı yükleyemiyorum nasıl yükleyeblirim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Haziran 2011       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben pc yi yeni aldım windows media player yüklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim, yardımcı olursanız çok mutlu olurum
pesimist - avatarı
pesimist
Ziyaretçi
6 Haziran 2011       Mesaj #14
pesimist - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Ben pc yi yeni aldım windows media player yüklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim, yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Windows Media Player 11 İndir. Buradan İndirebilirsin: Windows Media Player ndir - Download > Gezginler

1-İndirdiğimiz kurulum dosyasını masa üstünde yeni bir klasör açarak, içine atıyoruz.
(aşağıdaki gibi)

media1md2

2-sETUP dosyasına farenin sağ tuşuyla tıklıyoruz.Winzip yada Winrar hangisi kullanırsanız fark etmez..
Winrar kullanıcaksak ''Buraya Çıkart''seçeneğini seçiyoruz..Winzip kullanıcaksak ''Open With Winzip'' Seçeneğini seçiyoruz
(Aşağıdaki gibi)

Winrar

66466633xt8

winzip

89091708py3

3- kLASör içine bir çok dosya çıkmış olucak
(Aşağıdaki gibi)

media4fl3

4-''Umdf'' dosyasını çift tıklıyoruz..Ve setup menüsünden 'next'i seçip kuruyoruz.

45344808qc7

5-''Wmdbexport''dosyasını çift tıklıyoruz..Ve setup menüsünden ''next''i seçip kuruyoruz.

99843692qe2

6-''wmfdist11''dosyasını çift tıklıyoruz..Ve setup menüsünden ''next''i seçip kuruyoruz.

23926554ch8

7-''Wmp11''dosyasını çift tıklıyoruz..Ve setup menüsünden ''next''i seçip kuruyoruz.

sonql0

UYARILAR :

-->Resimlerdeki gibi kuracağımız toplam 4 dosya var.Bunların Sırasını kesinlikle bozmuyoruz ..
1-] umdf

2-] wmdbexport

3-] wmfdist11

4-] wmp11

--> Kurulumdaki bazı dosyalar çift tıklandığı halde hiçbirşey açmayabilir(next diyeceğiniz ekran,Setup yapacağınız ekran) ısrar edip tekrar tekrar tıklamayın.Sistem arkasında kurulum yapılacktır..1 dakka bekledikten sonra sıradaki diğer dosyaya geçin..
--> kurduktan sonra tekrar wmp10 v.s. eski sürümlere program ekle kaldır la dönemezsiniz..Ek unnistall yazılımları kullanmanız gerekir wmp11 'i sistemden kaldırmak için..
--> Windows xp sp2 gerektirir....(sp2 öncesinde çalışmaz..)

Kaynak
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Temmuz 2012       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
windiws media playiri nasil yükleyewbilirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2014       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 12 yi nasıl indiricem windows 7 işletim sistemim ama bir sorum daha var 12 nin ortak kitaplığı bozulmuş napcam help help !!!!!