Arama

Haksız yere bir siteden yasaklandım, nereye şikayet edebilirim? - Sayfa 6

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 6 Ekim 2019 Gösterim: 45.797 Cevap: 194
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Şubat 2010       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hakzıs yere 96 saat yasaklandım lütfen bir çözüm bulun hemen acil
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mart 2010       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm op arkadaşlardan byona adlı kişi beni 12 saat yasakladı sebebi ise dışardan oyuna müdahale ediyordu bende karışma dedim kız arkadaşı fazla bilmiyormuş onun için dedi ben karışma dedim yine karışırsam ne olur dedi şikayet ederim dedim çok korktum dedi ve küfür etti bende çıktım salondan ama sabah açtım o op beni 12 saat yasaklamış
Sponsorlu Bağlantılar
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
11 Mart 2010       Mesaj #53
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

hakzıs yere 96 saat yasaklandım lütfen bir çözüm bulun hemen acil

Alıntı

slm op arkadaşlardan byona adlı kişi beni 12 saat yasakladı sebebi ise dışardan oyuna müdahale ediyordu bende karışma dedim kız arkadaşı fazla bilmiyormuş onun için dedi ben karışma dedim yine karışırsam ne olur dedi şikayet ederim dedim çok korktum dedi ve küfür etti bende çıktım salondan ama sabah açtım o op beni 12 saat yasaklamış

Hangi sitede yasaklandıysanız o sitenin yetkililerine ulaşıp durumu anlatabilirsiniz. MsXLabs sitesindesiniz, biz buradan yardımcı olamayız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Nisan 2010       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm !!geri_dön_ne_olur!! nickim 12 saat yasaklandı hemde haksız yere suçumda hakaretmiş göstersin bana varsa elinde kopisi tmm kabul ederim ama böyle yöneticilik olmaz bende cok yaptım yöneticilik ama haksız yere kimseyi banlamadım bunu yapan bana hesabını vercek
xerex34 - avatarı
xerex34
Ziyaretçi
7 Nisan 2010       Mesaj #55
xerex34 - avatarı
Ziyaretçi
site adminine başvurmalısın
oktay_2323 - avatarı
oktay_2323
Ziyaretçi
15 Mayıs 2010       Mesaj #56
oktay_2323 - avatarı
Ziyaretçi
haksız yere 48 saat yasaklandım
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
15 Mayıs 2010       Mesaj #57
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

slm !!geri_dön_ne_olur!! nickim 12 saat yasaklandı hemde haksız yere suçumda hakaretmiş göstersin bana varsa elinde kopisi tmm kabul ederim ama böyle yöneticilik olmaz bende cok yaptım yöneticilik ama haksız yere kimseyi banlamadım bunu yapan bana hesabını vercek

Alıntı
xerex34 adlı kullanıcıdan alıntı

site adminine başvurmalısın

Alıntı
oktay_2323 adlı kullanıcıdan alıntı

haksız yere 48 saat yasaklandım

Hangi sitede yasaklandıysanız o sitenin yetkililerine ulaşıp durumu anlatabilirsiniz. MsXLabs sitesindesiniz, biz buradan yardımcı olamayız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mayıs 2010       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben oyun oynarken arkadaşın biri bayanların yanında ilerı geri konuşdu bende termıyene takıl dedem ve banasa kifretmeye başladı bu defa bende kifrettim 576 saat yasaklandım hiç suçum yakken gerekinin yapılmadıgı taktirde üyeligimin iptalini sezde rica ederim
DiSs-eR - avatarı
DiSs-eR
Ziyaretçi
15 Mayıs 2010       Mesaj #59
DiSs-eR - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ben oyun oynarken arkadaşın biri bayanların yanında ilerı geri konuşdu bende termıyene takıl dedem ve banasa kifretmeye başladı bu defa bende kifrettim 576 saat yasaklandım hiç suçum yakken gerekinin yapılmadıgı taktirde üyeligimin iptalini sezde rica ederim

Küfür'e küfürle karşılık vermekte bir yasaklanma sebebidir. ayrıca hangi siteden banlandıysanız o sitenin yeklilileriyle konuşmanız gerek bu tür sorunları. muhtemelen banınızı açmayacaklardır. 24 gün banlandığınıza şükredin. küfür etmek süresiz banlanma sebebidir genelde Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mayıs 2010       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 96 saat ceza yedım nedeni parktan banned yegen ncıkım ise:bafrali1907 ltfn yardım edın....