interneti modemi açıp kapatınca geliyor ve 5 dakka sonra gidiyor...modemde kesinlikle sorun yokmuş...pcde var ama nedenini tam olarak anlayamadım...virüs olabilir ama bir kaç antivirüs programında aradım bulamadım...SİZCE NEDENİ NEDİR? SORUNUMA YARDIMCI OLACAK YARDIM SEVENLERE....duyrulur...
Tam problemin kaynagini size belitmem mumkun deil fakat ayni sorun bendede vardi.Tam 3 kere moden degistim pc de ise kurmadigim virus programi kalmadi fakat bi care bulamadim.Ama en son telefon kablolarini kontrol ettirdimsorun telefon kablolarindaydi.Simdi cok rahatim sizde telefon kablolarinizi kontrol ettirin orda problem olabilir...
interneti modemi açıp kapatınca geliyor ve 5 dakka sonra gidiyor...modemde kesinlikle sorun yokmuş...pcde var ama nedenini tam olarak anlayamadım...virüs olabilir ama bir kaç antivirüs programında aradım bulamadım...SİZCE NEDENİ NEDİR? SORUNUMA YARDIMCI OLACAK YARDIM SEVENLERE....duyrulur...
Sadece virüs programları ile taratman yeterli olmayabilir , spy tarzı bir şey de olabilir virüs programları onları göremeyebiliyor bir spywarm programı kurup taratıp tekrar deneyin virüs kadar zararlı olmayıp sizdeki sorunlara sebep olan spy'lar bulunmaktadır , denemenizde fayda var...
Benim sorunum şu windows xp benim pcde d ve c de kuru idi c'ye format attım modemi tekrar yükledim kullanıcı adımı ve şifremi girdim ppp connection bağlantısıda bilgisayarı internete bağladım.Ama internet exploreri açtığımda hiçbir yere girmiyor msn açmıyor dns ve ip leri değiştirdim yine olmuyor.Ama d'de kullanmak istemiyorum çünkü d sürücüsünde de sürekli bağlantım kopup duruyor 5 10 dk'da bir falan.Sorun nerede olabilir modemimin markası conexant usb modem.güncellemem gerektiğine inanmıyorum çünkü aynı modem d sürücüsünde çalışıyor internetede bağlanıyor yardımcı olabilecek biri varsa lütfen eklesin zor durumdayım quarishma@hotmail.com