ben 38 yaşındayım. 12 senedir sipral yöntemiyle gebelikten korunuyorum. adetim düzenli oluyor. fakat adet bitiminden 1 gün sonra kasığımda ağrı başlıyor ve sadece 1 gün sürüyor. bu arada hafif kanamada oluyor. bunun sebebini öğrenebilir miyim. teşekkürler
ben 38 yaşındayım. 12 senedir sipral yöntemiyle gebelikten korunuyorum. adetim düzenli oluyor. fakat adet bitiminden 1 gün sonra kasığımda ağrı başlıyor ve sadece 1 gün sürüyor. bu arada hafif kanamada oluyor. bunun sebebini öğrenebilir miyim. teşekkürler
Sebebini söyleyecek statüde değiliz.ancak yönlendirme yapabiliriz.Lütfen doktora başvurunuz.Geçmiş olsun.
Doktora gorunmenizde fayda var.Birde 12 senedir sipral kullandiginizi soyluyorsunuz.O zaman napmaniz gerekenide biliyorsunuzdur her 6 ayda bir kontrole gitmelisiniz.Sipralin ete kaynama olasiligi yuksek.Agrilariniza gelince agir kaldirmaktan bile kaynaklanabilir.En dogru cevabi size jinekolog verecektir hoscakalin...