değerli arkadaşlar wlm 9.0 kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya bugün geçtim. dicover live ve msn plus yüklemek istiyorum siteden uyumlu dosyalarıda indirdim plus 4.8 discovery 2 ikisninde yüklemeleri başarıyla tamamlandı diyor ama hiç bir aktivite yok yani araç çubunda önceden plus ve discovery yazıları simgeler igelirdi şmidi hiç biriyok. discovery yükledikten sonra DiscoveryLiveMessenger 2.Net Loader hatas veriyor ve discovery açılmıyor. plus ise başarıyla yüklendi diyor ama açılmıyor hiç bir aktivitelk yok ne yapmam gerekir..
değerli arkadaşlar wlm 9.0 kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya bugün geçtim. dicover live ve msn plus yüklemek istiyorum siteden uyumlu dosyalarıda indirdim plus 4.8 discovery 2 ikisninde yüklemeleri başarıyla tamamlandı diyor ama hiç bir aktivite yok yani araç çubunda önceden plus ve discovery yazıları simgeler igelirdi şmidi hiç biriyok. discovery yükledikten sonra DiscoveryLiveMessenger 2.Net Loader hatas veriyor ve discovery açılmıyor. plus ise başarıyla yüklendi diyor ama açılmıyor hiç bir aktivitelk yok ne yapmam gerekir..
ilk pc format attıktan sonra msn live yükledim ama gönderme hatası veriyordu bende msn in eski sürümlerinden indirdim bi kaçtane denedim çoğunu bi tanesi oldu çok uğraştım dosyalar acayip karıştı sanırım şimdi tekrar msn live a geçtim yani son sürüm msn 9.0 ama plus yükleyemiyorum plusın son sürümünü indirdim yükledim yüklerken bir sorun olmuyor ama msn i açtığımda yukardaki sekmelerde plus sekmesi olmuyor msn i sildim plusı sildim msnle ilgili herşeyi sildim çeşitli programla tekrar tekrar yükledim çok denedim olmadı lütfen yardımcı olun
ynı problem bendede var üstelik herşey görünüşe göre birbiriyle uyumlu yani Wlm2009 + discovery2.1 + plus son sürüm nerde neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum ama yükleme başarılı cevabını alıyorum her seferinde ki gerçektende yüklemede problem yok yani discovery ve plus yüklendikleri yerde duruyorlar.
arkdşlar messenger plus indirdim..Bilgsyrıma kaydoldu ama kullnamıorm..Deli olcm cok uğrştım..aynı şey başına qelen we daha sonra cozebılen bırısı wrsa lutfn yardımcı olsn.tşkkrler..