Arama

Format atma sorunu ve mavi ekran hatası için ne yapmalıyım?

Güncelleme: 24 Ocak 2015 Gösterim: 16.120 Cevap: 13
fahrerr - avatarı
fahrerr
Ziyaretçi
15 Ağustos 2009       Mesaj #1
fahrerr - avatarı
Ziyaretçi
SELAMINALEYKUM BEN BİLGİSAYARA FORMAT ATARKEN VİSTADA C Yİ BİÇİMLENDİRDİM VE SONARA ELEKTRİKLER GİTTİ TEKRAR CDYİ TAKTIM WİNDOWS İS LOADİNG FİLES YAZIYO SONRADA MAVİ EKRAN ÇIKIYOR BU NEDEN OLUYO ACAB PCDE HİÇBİR SİSTEM OLMADIĞI İÇİNMİ BU SORUNU NASIL DÜZELTEBİLİRİM ŞİMDİ İNTERNET CAFEDEN YAZIYORUM ALLAHRIZASI İÇİN ACİL BİR YARDIM EDİN SAYGILAR SEVGİLER ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER
Sponsorlu Bağlantılar
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
15 Ağustos 2009       Mesaj #2
CrasHofCinneT - avatarı
Windows kurulum cd'nizi takın başlangıçda cd room desteği ile çalıştırın karşınıza kurulum sayfası gelecektir. Kurulumu tamamlayınız muhtemelen sorununuz çözülmüş olacaktır.
Sponsorlu Bağlantılar
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
15 Ağustos 2009       Mesaj #3
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
1 Kasım 2009       Mesaj #4
CrasHofCinneT - avatarı
Format atınız mavi ekran hatası devam ederse kasadaki parçaları kontrol ediniz.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ocak 2010       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sayın site yetkilileri,oğlum bilgisayarına format atması sonucu windovslar üst üste binmiş ve şimdi silemiyoruz.Acaba bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mayıs 2010       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
pc zaten çalışmıyor parcaları nasıl elden geçirecek.usta sen yeni bir format at o şekilde dizelir.benimde başımdan geşti çünkü..................
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2010       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Yükleme Tamamlanıyor Kısmında Donuyor 1 -2 Saat Beklememe Rağmen Hiç Bi Değişiklik Yok Bi Sıkıntı Yoktu Pc yi Rahatlatmak İçin Format Atayım Dedim ve Bu Hatayı Aldım Lütfen Yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Temmuz 2011       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Cd degistirip dene aynı sorun dwm ederse hdd nin data kablolarını degistr
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Kasım 2011       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar casper nirvana NB 15.6 kullanıyorum. Pc açınca mavi ekran geliyo ve pc kendi kendine kapanıp açılıyodu ve mavi ekran tekrar geliyodu yine kapanıp açılıyodu. bu işlem böle kendi kendine devam ediyodu. ben de pc alırken verdikleri dvd ile format attım. ama pc açınca 2 tane Windows 7 görünüyo ve benden bi seçim yapmamı istiyo. ben de üsttekini açıyorum pc normal çalışıyodu. ama yine mavi ekran geliyo ve pc kendi kendine kapanmaya başladı ne yapmalıyım bi yardımcı olur musunuz?????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Aralık 2011       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
iyi akşamlar sayın yönetici ... format atmayla ilgili bazı sıkıntılarım var yardımcı olursanız allah razı olsun sizden... tşk... sorun şu xp formatı atmak istiyorum ama mavi ekran hatası veriyor tekrar yeniden başlatın diyor ... tekrar başlattığımda format esnasında yine aynı hatayı alıyorum sebebi ne olabilir .... size zahmet bi yardımcı olun.. kolay gelsin teşekkürler...