Arama

Piyasada satılan boy uzatıcı hapın ne gibi etkisi olabilir?

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 23 Eylül 2009 Gösterim: 3.536 Cevap: 3
DERYA ÖZER - avatarı
DERYA ÖZER
Ziyaretçi
18 Ağustos 2009       Mesaj #1
DERYA ÖZER - avatarı
Ziyaretçi
BEN 27 YAŞINDA BİR BAYANIM.BOYUM 1.55 .PİYASADA SATILAN BİTKİSEL BOY UZATICI GROWT XL TALL OLARAK SATILAN ÜRÜNÜN NE DERECE BİR ETKİSİ OLABİLİR SİZCE..BU ÜRÜN 15 VE 35 YAŞ ARASI KULLANILAN BİR ÜRÜN..CABA BOYUM BU YAŞTAN SONRA UZARMI MERAK EDİYORUM..BENDE BÜYÜK BİR SIKINTI YARATMIŞ
EN İYİ CEVABI Misafir verdi
nasıl uzatabiliyor kimi veya growth nasıl bi şey ki bu
Sponsorlu Baglantilar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ağustos 2009       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
DERYA ÖZER adlı kullanıcıdan alıntı

BEN 27 YAŞINDA BİR BAYANIM.BOYUM 1.55 .PİYASADA SATILAN BİTKİSEL BOY UZATICI GROWT XL TALL OLARAK SATILAN ÜRÜNÜN NE DERECE BİR ETKİSİ OLABİLİR SİZCE..BU ÜRÜN 15 VE 35 YAŞ ARASI KULLANILAN BİR ÜRÜN..CABA BOYUM BU YAŞTAN SONRA UZARMI MERAK EDİYORUM..BENDE BÜYÜK BİR SIKINTI YARATMIŞ

Size bu konuda bilgi verecek nitelikte değiliz.Öncelikle Doktora başvurunuz belli tahlillerden sonra belki ilacın size yan etkisi oluşabilir.Lütfen doktora başvurunuz.

Sponsorlu Bağlantılar
ayrıyeten yardımcı olması için sayfayı inceleyiniz.Buyrun>>
Boy uzatmak için neler yapılmalıdır?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ağustos 2009       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
DERYA ÖZER adlı kullanıcıdan alıntı

Bu konuda size doktorlar yardimci olmaktadir ayrica ilacin iicnden cikan kullanma talimatini okuyunuz icinde olusturdugu yan etkiler bulunmaktadir.Ama suda bir gercektirki bu tur ilaclar saglik acisindan iyi olmamamkta yani sut urunlerinden ve spor yaparak uzamak en iyisi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Eylül 2009       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
nasıl uzatabiliyor kimi veya growth nasıl bi şey ki bu