BEN 27 YAŞINDA BİR BAYANIM.BOYUM 1.55 .PİYASADA SATILAN BİTKİSEL BOY UZATICI GROWT XL TALL OLARAK SATILAN ÜRÜNÜN NE DERECE BİR ETKİSİ OLABİLİR SİZCE..BU ÜRÜN 15 VE 35 YAŞ ARASI KULLANILAN BİR ÜRÜN..CABA BOYUM BU YAŞTAN SONRA UZARMI MERAK EDİYORUM..BENDE BÜYÜK BİR SIKINTI YARATMIŞ
EN İYİ CEVABI Misafir verdi
nasıl uzatabiliyor kimi veya growth nasıl bi şey ki bu
BEN 27 YAŞINDA BİR BAYANIM.BOYUM 1.55 .PİYASADA SATILAN BİTKİSEL BOY UZATICI GROWT XL TALL OLARAK SATILAN ÜRÜNÜN NE DERECE BİR ETKİSİ OLABİLİR SİZCE..BU ÜRÜN 15 VE 35 YAŞ ARASI KULLANILAN BİR ÜRÜN..CABA BOYUM BU YAŞTAN SONRA UZARMI MERAK EDİYORUM..BENDE BÜYÜK BİR SIKINTI YARATMIŞ
Size bu konuda bilgi verecek nitelikte değiliz.Öncelikle Doktora başvurunuz belli tahlillerden sonra belki ilacın size yan etkisi oluşabilir.Lütfen doktora başvurunuz.
Bu konuda size doktorlar yardimci olmaktadir ayrica ilacin iicnden cikan kullanma talimatini okuyunuz icinde olusturdugu yan etkiler bulunmaktadir.Ama suda bir gercektirki bu tur ilaclar saglik acisindan iyi olmamamkta yani sut urunlerinden ve spor yaparak uzamak en iyisi.