ya bunu kaldırmanın başka yolu çalıştırada izin vermiyo programada lütfen yardım
Başlat/Çalıştır/msconfig/Başlangıç/ Buradan programı bulup kutudaki tiki kaldırarak başlangıçta çalışmasını engelleyebilirsiniz.
Başlat/Çalıştır/regedit/ Dosya/Bul/ Total security yazarak aratın çıkan sonuçlarda değerlerini silin.
Başlat/Çalıştır/msconfig/Başlangıç/ Buradan programı bulup kutudaki tiki kaldırarak başlangıçta çalışmasını engelleyebilirsiniz.
Başlat/Çalıştır/regedit/ Dosya/Bul/ Total security yazarak aratın çıkan sonuçlarda değerlerini silin.
Eğer proğram çalıştır'a izin vermiyorsa bilgisayarınızı güvenli kipte başlatarak tekrar deneyiniz.
yaa millet ne programı indirebiliyorm nede başka bişi çalıştıra biliyorun
başlat çalıştırdanda bişi yapamıyorm program izin vermiyoo
napıcam bilmiyorm acil yardım edin lütfenn!!!! hiç bi programı çalıştıramıyorm !!!
yaa millet ne programı indirebiliyorm nede başka bişi çalıştıra biliyorun
başlat çalıştırdanda bişi yapamıyorm program izin vermiyoo
napıcam bilmiyorm acil yardım edin lütfenn!!!! hiç bi programı çalıştıramıyorm !!!
Çalıştır'ı güvenli kipte denediniz mi ? Pc yeniden başlatarak klavyeden sürekli olarak F8 tuşuna basınız.Çıkan seçeneklerde bilgisayarınızı güvenli modda açarak tekrar deneyiniz.
abicim dediini bilmedende olsa denedim çalıştır /msconfig/başlangıç yaptım ama orda total security version 4.52 die bişi görmedim ve tik i kaldıramadım orda hangi kutunun içine tıkliicam ????
lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim