Arama

MSN 8007000e hata kodu ve çözümü nedir? - Sayfa 3

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 18 Ekim 2011 Gösterim: 15.877 Cevap: 26
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mayıs 2010       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
8007000e
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2010       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben de aynı sorunu yaşadım msn kaldırıp 7.0 sürümünü yüklediiğimde açabildim ancak...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ağustos 2010       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kaldırmaya gerek yok,
C:\Documents and Settings\kullanıcıadı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\

klasörünün içeriği silindiğinde sorun çözülüyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2010       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
çok teşekkürler ya canımı çok sıkmıştı bu mesele,hallettim sayenizde Msn Happy
hipsan1 - avatarı
hipsan1
Ziyaretçi
10 Aralık 2010       Mesaj #25
hipsan1 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben de aynı sorunu yaşadım msn kaldırıp 7.0 sürümünü yüklediiğimde açabildim ancak...

bnde kaldırmaya calısıyorum ama nasıl yapcm bilmiyorum programlarda windows live messenger yazmıyor baska şeyler var hangisini kaldırcm?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mart 2011       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BU SORUN BENDEDE VARDI MSN KALDIRDIM YUKLEDİM Bİ SÜRÜ SEY DENEDIM FAKAT HİC BIRI BI İŞE YARAMADI YAPMANIZ GEREKEN SADECE C:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts KLOSORUNDEKI DOSYALARI SILMEK MSN NIN SAG ALTA ACIK OLMADIGA EMİN OLUN CIKIS YAPIN SONRA KLOSO RICINDEKILERI SILIN MSN TEKRAR ACIN MSN GİRECEKSİNİZ Msn Wink
rapperdj - avatarı
rapperdj
Ziyaretçi
18 Ekim 2011       Mesaj #27
rapperdj - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
alonebrq adlı kullanıcıdan alıntı

Kaç gündür bu hata kodunu alıp msn e giremiyorum. Başka adreslerden girebiliyorum ama kendi msn imden giremiorm. Başka pc de kendi msn imede giriyor anlamadım yardım lütfen..

Bak bunu dene bide Msn Wink

C:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

Admin Yerine Bilgisayarınızın kullanıcı adını yazıcaksınız mesela ctrl+alt+delete ye basınca açılan windows görev yöneticisinin işlemlerinde firefox.exe nin karşısında yazan kullanıcı adını ....

Sonra bu klasörün içinde dosyalar çıkıcak bunları siliceksiniz.(Güvenmeyen başka yere kopyalayarak yedekliyebilir)

Not:Ama Windows Live Contacts klasörünü değil içindekileri siliceksiniz!