Arama

Microsoft download sitesine neden giremiyorum?

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 5 Şubat 2011 Gösterim: 10.198 Cevap: 10
phantomfelix - avatarı
phantomfelix
Ziyaretçi
25 Ağustos 2009       Mesaj #1
phantomfelix - avatarı
Ziyaretçi
Windows Xp kullanıcısıyım ve usr 9110 modem kullanıyorum ve Microsoft download sitesine giremiyorum tüm sitelere girebilirken microsoft download safyasında adres bulunamadı hatası alıyorum dns ayarlarını 4.2.2.2 ve 4.2.2.4 yaptım yine sorun değişmedi Yardımlarınızı bekliyorum
EN İYİ CEVABI tunahaneren verdi
Beyler Ben internet Cafe çalıştırıyorum ve genelde pc tamir etmek için pcler getiriliyor .Bunlara Msn , Explorer 8 gibi şeyler yüklemem gerektiginde windowsun sitesine girmem gerekiyor.Bu yüzden bu hata üzeRinde çok ugraştım genelde format atınca düzeliyor ama düzelmiyor ise anlatacağım yolu deneyerek kesin çözüme ulaşacagınızdan EMİNİM...::

Sponsorlu Baglantilar
BilgisayaRıma sağ tıklayıp Yönet diyoruz oRdan Hizmetler diye biR button vaR oNa tıklıyoruz ve sağ taraftaki ekranda DNS istemcisi diye bir şey vaR ona sağ tıklayıp durdur diyoRuz ve şakır şakıR winDowsun sitesine giRiyoR :) xD yardımcı olduysam ne mutLu bana
D
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
25 Ağustos 2009       Mesaj #2
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
phantomfelix adlı kullanıcıdan alıntı

Windows Xp kullanıcısıyım ve usr 9110 modem kullanıyorum ve Microsoft download sitesine giremiyorum tüm sitelere girebilirken microsoft download safyasında adres bulunamadı hatası alıyorum dns ayarlarını 4.2.2.2 ve 4.2.2.4 yaptım yine sorun değişmedi Yardımlarınızı bekliyorum

İE'de internet seçenekleri > güvenlik sekmesi > yerel intranet > siteler > gelişmiş > çıkan pencereye microsoft'un tam site adını yaz > ekle.
+
Sponsorlu Bağlantılar
Yine güvenlik sekmesinden > güvenilen siteler > siteler çıkan pencerede https istemini devre dışı bırakarak microsoft adresini yazıp ekle.
Ayrıca Yasak siteler sekmesinide kontrol et.

kaynak
phantomfelix - avatarı
phantomfelix
Ziyaretçi
25 Ağustos 2009       Mesaj #3
phantomfelix - avatarı
Ziyaretçi
maalesef olmadıMsn Confused
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
25 Ağustos 2009       Mesaj #4
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Virüs kaynaklı da olabilir.Bilgisayarınızı tarayın.

Gizli virüsleri silmek içinde alternatif olarak indirebilirsiniz.
tıklayınız
phantomfelix - avatarı
phantomfelix
Ziyaretçi
25 Ağustos 2009       Mesaj #5
phantomfelix - avatarı
Ziyaretçi
Hala olmadıMsn Confused
AriThmetiCs - avatarı
AriThmetiCs
Ziyaretçi
25 Ağustos 2009       Mesaj #6
AriThmetiCs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
phantomfelix adlı kullanıcıdan alıntı

Hala olmadıMsn Confused

DNS sunucu adresini otomatik al'ı etkinleştirin şayet olmaz ise aşağıdaki DNS ayarları el ile giriş yaparak deneyiniz..

Yeğlenen DNS Server: 208.67.222.222
Diğer DNS Server: 208.67.220.220
phantomfelix - avatarı
phantomfelix
Ziyaretçi
26 Ağustos 2009       Mesaj #7
phantomfelix - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
AriThmetiCs adlı kullanıcıdan alıntı

DNS sunucu adresini otomatik al'ı etkinleştirin şayet olmaz ise aşağıdaki DNS ayarları el ile giriş yaparak deneyiniz..

Yeğlenen DNS Server: 208.67.222.222
Diğer DNS Server: 208.67.220.220

oda olmadıMsn Confused
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
26 Ağustos 2009       Mesaj #8
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Birde bunu deneyin.
Yeğlenen DNS Sunucusu: 4.2.2.1
Diğer DNS Sunucusu: 4.2.2.6
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ekim 2009       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu sorun ip adresinizden akynaklanıyor proxy kullanarak girebilirsiniz.
tunahaneren - avatarı
tunahaneren
Ziyaretçi
1 Ocak 2010       Mesaj #10
tunahaneren - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Beyler Ben internet Cafe çalıştırıyorum ve genelde pc tamir etmek için pcler getiriliyor .Bunlara Msn , Explorer 8 gibi şeyler yüklemem gerektiginde windowsun sitesine girmem gerekiyor.Bu yüzden bu hata üzeRinde çok ugraştım genelde format atınca düzeliyor ama düzelmiyor ise anlatacağım yolu deneyerek kesin çözüme ulaşacagınızdan EMİNİM...::

BilgisayaRıma sağ tıklayıp Yönet diyoruz oRdan Hizmetler diye biR button vaR oNa tıklıyoruz ve sağ taraftaki ekranda DNS istemcisi diye bir şey vaR ona sağ tıklayıp durdur diyoRuz ve şakır şakıR winDowsun sitesine giRiyoR Msn Happy xD yardımcı olduysam ne mutLu bana
D
Son düzenleyen RuffRyders; 1 Ocak 2010 23:43 Sebep: Msn adresi belirtmeyiniz