ben ekran kartı almayı düşünüyorum gta 4 ve yeni çıkan oyunlar için ama bütçem 150 tl nin altında bana hangi ekran kartı önerirsiniz (yanlış bi yere konu açtıysam afedersiniz.)
Araştırmış olduğun ekran kartı eski sistem bir kart va Palit markasının güvenirliğini ve sağlamlığını bilmiyorum..
bana kalırsa ekran kartı ve bunun gibi oem ürünlerinde oyunları baz alarak karar vermeyin sadece GTA 4 diyerek kart almaya kalkarsan yarın birgün tekrardan sıkıntı yaşarsın. Onun yerine eğer ekran kartı almam lazım illa diyorsan üzerine bi 50 TL daha koyabilirsen sana başka iki kart önerebilirim birincisi
eğer şu anda ekran kartın acil değilse ve bekleme ihtimalin varsa bunun için biraz daha beklemeni tavsiye ediyorum teknolojiler günden güne yenileniyor ve DX 11 li ekran kartları çıkacak artık bence elindeki paranı biriktirip daha yeni ve iyi bi kart alabilirsin
2 processors running - Intel Pentium Dual CPU E2180 @ 2.00GHz 2.0 GB Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600)(sp3) Radeon X1550 Series (ATI display adapter (0x7147))512 MB öğrenebildiğim kadar bunlar yalnız w kaç onu bulamadım
Sistemine göreönerdiğim kartlardan birini alabilirsin fakat bilgisayarının Güç kaynağı bu durumda önemli çünkü harici güç girişine sahip ekran kartları sana tavsiye ettiklerimen az 400 W lık bir Power ın olması lazım..
ve yakın çevrende donanımdan anlayan ve yardım alabileceğin birileri varsa daha sağlıklı bi seçim yapabilirsin
zaten sp3 ama ekran kartı yetersiz gelio her oyunda
anca her oyunda lowda oynuyorum o yüzden ekran kartı almam lazım
bide nasıl kaç walltt nasıl anliycam