Arama

Cep telefonu ile wlan bağlantısı nasıl yapılır?

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 13 Eylül 2010 Gösterim: 5.889 Cevap: 3
Tugrahan - avatarı
Tugrahan
Ziyaretçi
9 Eylül 2009       Mesaj #1
Tugrahan - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaslar ben almanyada yasiyorum, burada 2 sene anlasmali sözlesme yapiyoruz ve bende arcor ile 2 senemi doldurdum telecom a gectim arcor A300 wlan devam kullaniyorum, internetimde problem yok fakat cep telefonu ile wlan baglantisini yapmak istiyorum, cepten wlan aratiyorum sifre yaziyorum ve baglandi diyor fakat hicbir sekilde internete giremiyorum yardim ederseniz sevinirim, saygilar Msn SadMsn Embarrassed
Sponsorlu Bağlantılar
ICE-MAN - avatarı
ICE-MAN
Ziyaretçi
9 Eylül 2009       Mesaj #2
ICE-MAN - avatarı
Ziyaretçi
Telefonunuzun tam marka ve modelini yazarsanız bende net üzerinden bir araştırma yapıp size yardımcı olmaya çalışayım..
Sponsorlu Bağlantılar
Tugrahan - avatarı
Tugrahan
Ziyaretçi
12 Eylül 2009       Mesaj #3
Tugrahan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ICE-MAN adlı kullanıcıdan alıntı

Telefonunuzun tam marka ve modelini yazarsanız bende net üzerinden bir araştırma yapıp size yardımcı olmaya çalışayım..

tesekkur ederim cihazim samsung omnia i900 aldigim gunden bu gune wlan ile baglanamadim belkide problem ayarlarindadir bilemiyorum, iki gun once servise verdim 2-3 hafta icerisinde gelmesi gerekiyor, geldiginde sizinle bilgilerimi paylasirim, ilginiz icin tesekkur ederim, saygilar Msn HappyMsn Wink
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Eylül 2010       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
iyi günler arkadaslar palm pre kullaniyorum ,wifi baglantisiyla internet e girmek istiyorum fakat wlan baglantisi kuruldu diye gösterdigi halde internet e giremiyorum.yardimci olursaniz sevinirim.tesekkürler.