messengerde favorite quote paylaştı yazıyor ne anlama geliyor lütfen yardımcı olun
bu yazı çıktıktan sonra arkadaşımın messengerinde benim e-mailim silinmiş anlamadım niye
yardımlarınızı beklıyorum
messengerde favorite quote paylaştı yazıyor ne anlama geliyor lütfen yardımcı olun
bu yazı çıktıktan sonra arkadaşımın messengerinde benim e-mailim silinmiş anlamadım niye
favorite quote '' ne demektir? lütfen cevaplarmısınız?
Alıntı
msnci adlı kullanıcıdan alıntı
'' favorite quote '' ne demektir?
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı
BEN DE FAVORİTE QUOTE NE DEMEKTİR ÖĞRENMEK İSTİYORUM LÜTFEN CEVAPLARMISINIZ.MSN DE FAVORİTE OUOTE PAYLAŞTI DİYOR BEN Bİ ŞEY PAYLAŞMADIM BU NEDİR.
Alıntı
Alıntı
Favori alıntı anlamına geliyor. Ama MSN için farklı bir deyim olarakta kullanılıyorsa bilemeyeceğim...
" favorite quite " nin ne anlamda olduğunu daha öncede başka arkadaşlar bana sormuştu. Şimdi nette de sordular. Aslında birkaç benzer anlamı var. İlişki durumunuzun düzgün, açık olduğu durumlarda, yani ben boşum, müsaitim anlamında veya daha kaba anlamlarda kullanılıyor yurt dışında.