Ziyaretçi
merhabalar ben sosyoloji okuyorum bu yıl ikinci üniversiteye başvurmayı düşünüyorum öncelikle önlisans bir bölüm okuyup daha sonra dgs ile(lisans tamamlamaya başvurarak) 4 yıla tamamlamayı düşünüyorum böylece bitirebilirsem elimde 1 önlisans 2 lisans diploması olacak önlisans programı olarak bölümüme katkı sağlayabilecek bir bölüm olsun istiyorum.insan kaynakları yönetimi,halkla ilişkiler ya da medya iletişimi düşünüyorum.
insan kaynakları yönetiminden sonra lisans tamamlamada iktisat,işletme,kamu yönetimi,çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkilerini tercih edilebiliyor
halkla ilişkilerden sonra iktisat ve işletme tercih edilebiliyor.
medya ileşimi bu yıl yeni açılan bir bölüm olduğundan lisans tamamlamada hangi bölümlerin tercih edilebileceği henüz belli değil.
sizce lisans tamamlamada seçilebilecek bölümler ve şu an okuduğum bölüm dikkate alındığında hangisi daha yararlı olur?
not:ikinci üniversite hakkında bir çok araştırma yaptım bu konuda sorularınızı cevaplayabilirim.
insan kaynakları yönetiminden sonra lisans tamamlamada iktisat,işletme,kamu yönetimi,çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkilerini tercih edilebiliyor
halkla ilişkilerden sonra iktisat ve işletme tercih edilebiliyor.
medya ileşimi bu yıl yeni açılan bir bölüm olduğundan lisans tamamlamada hangi bölümlerin tercih edilebileceği henüz belli değil.
sizce lisans tamamlamada seçilebilecek bölümler ve şu an okuduğum bölüm dikkate alındığında hangisi daha yararlı olur?
not:ikinci üniversite hakkında bir çok araştırma yaptım bu konuda sorularınızı cevaplayabilirim.
sosyolojiyle beraber ikinci üniversite okuyan kimse yok mu?
hangi bölüm daha yararlı olabilir ??
Sponsorlu Baglantilar