Arama

Güvenlik sertifikası sorununu nasıl çözebilirim? - Sayfa 8

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 7 Şubat 2015 Gösterim: 122.218 Cevap: 86
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ekim 2012       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kıllı bek mozilla da aynı hata verio
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Kasım 2012       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hotmail e giriyorum sunucunun güvenlik sertifikası iptal edildi diyor. ne yapmalıyım?? bilen varmı
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Kasım 2012       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ne facebook ka girebilliyon nede hic bişeye yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Kasım 2012       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tarayıcınızı silin tekrar yukleyin bnmki chrom dum sildim kurdum sorun ortadan kalktı Msn Wink
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2013       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1 sistemin tarih saatini kontrol edin
2 araçlar> internet seçenekleri> gelişmiş sekmesine tıklayın orda güvenlikteki onay işaretlerini kaldırın
3 içerikten ssl durumunu sil düğmesine tıklayın
4 genel sekmesinden sil butonuna basıp tarayıcıyı kapatıp yeniden açın sorun çözülmüş olacaktır..

Bu ve buna benzer konularda 11820 teknoloji destek hattı uzak erişim desteğiyle yardımcı olabilmekte,
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013       Mesaj #76
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Güvenlik Sertifikası Sorunu Çözüldü

Sitenin güvenlik sertifikasına güvenilmiyor” uyarısını Facebook, Twitter, e-devlet kapısı, bankalar, üniversite otomasyonları vs gibi sitelerde sertifika sorunları yaşanıyor. Çözüm önerileri çok ama kesin çözüm yok diyorsanız bakın kesin çözüm.
Öncelikle tarih ve saat ayarlarınızı doğru yapın. Bilgisayarınızın sağ alt köşedeki saatin üzerine çift tıklayarak tarih ve saat ayarının olduğu pencereyi açın ve üst sekmelerden “internet saati” seçeneği ile İnternetten güncelemeyi yapın. Eğer güncellenmiyorsa servislerden “Yazdırma Biriktiricisi” isimli hizmeti aktif hale getirin. Bunun için windows+r yapıp arama çubuğuna services.msc yazarak servislere ulaşabilirsiniz. Eğer güncelleme sunucunuz yoksa time.windows.com , time.nist.gov ntp1.mku.edu.tr bu adresleri güncelleme çubuğuna girebilir deneyebilirsiniz. sorun çözülmediyse diğer adıma geçiyoruz,
İnternet Explorer kullanmıyorsanız ve kaldırmışsanız tekrar kurun. Kaldırmamşsanız bir üst sürümünü kurun ve deneyin.
Denetim masası“ndan “Program ekle ve kaldır“a girip “windows bileşenlerini ekle/kaldır” seçeneğinden

22 456x350

Kök Sertifikalarını Güncelleştir
seçeneğini işaretleyip (sadece bu seçeneği işaretliyoruz, diğerlerini kaldırın) ardından “Ayrıntılar” butonunu tıklayın. Eğer Ayrıntılar butonu aktif değilse direk ileri butonuyla önce kaldırıyoruz sonra tekrar girip kutucuğu işaretlediğimizde aktif olacaktır. Ayrıntılar dedikten sonra karşımıza gelen pencereden bütün kutucukları işaretliyoruz ve tamam deyip “ileri” butonuyla güncelleştiriyoruz. Ardından

12 295x350

''Denetim masası
“ndan “internet seçenekleri“ne girin. Yukarda fotoğrafta da görüldüğü gibi

butonuna tıklıyoruz ve SSL durumunu siliyoruz.
Sonra “gelişmiş” sekmesinden

32 234x350

SSL 3.0 Kullan

TLS 1.0 Kullan
Yerel XMLHTTP desteğini etkinleştirkutucuklarını işaretliyoruz.

Az kaldı. şimdi de,
Google Chrome‘u açıp “Ayarlar” butonundan “Seçenekler“e giriyoruz. Oradan “Gelişmiş seçenekler“i soldan seçiyoruz. Ardından “Gizlilik” bölümüne gelip buradan şu kutucukları işaretliyoruz.

42 494x350

Kimlik avı ve kötü amaçlı yazılımlara karşı korumayı etkinleştir
” kutucuğunu işareteliyoruz.

HTTPS/SSL bölümünden
Sunucu sertifikası iptali için kontrol et” kutucuğunu işaretliyoruz. Şimdi bilgisayarımızı kapatıp tekrar açıyoruz. Sorun Çözülüyor.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Temmuz 2013       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
facebook güvenlik sertifikası sorununu nasıl çözebilirim?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2013       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
guvenlık sertıfıkası sorunum var nasıl cözerım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2013       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
gs_abdullah adlı kullanıcıdan alıntı

Msn İn Yeni Sürümünü İndirmeniz Sorunu Çözecektir.

saol inş. işe yarar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2013       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Saati degiştirdim çerezleri sildim tekrar indirdim expoliri mozillayı choremeyi ama olmadı