Piercing takma işlemini aynen tattoo (dövme) de olduğu gibi uzman olmayan kişiler yapmamalıdır. Yapıldığı takdirde büyük riskler ortaya çıkabilir. Örneğin kulak kıkırdağı iltihaplanır, kaş-kulak gibi bölgelerdeki sinirler bölünebilir, vücudun çeşitli yerlerindeşişlikler oluşabilir.
Piercing takma işlemini aynen tattoo (dövme) de olduğu gibi uzman olmayan kişiler yapmamalıdır. Yapıldığı takdirde büyük riskler ortaya çıkabilir. Örneğin kulak kıkırdağı iltihaplanır, kaş-kulak gibi bölgelerdeki sinirler bölünebilir, vücudun çeşitli yerlerindeşişlikler oluşabilir.
arkadaşlar hiç korkmaya 1 yıLdır kaşım deLik (piercing) ama hiç bi probLem veya sorun oLmadı sadece deldirrkn biraz acı duyabLrsnz oda 3-4 saniyeLik bişey...d
kaşımı deldirdim 1 aydır ve çok memnunum hiç bi sorun yok ) baş ağrısı yok sadece ailemden dolayı arada bi çıkarttıgım için 2 saat takmasam hemen kapanıyor bu yüzden biraz sıkıntılı ama zamanla gecer
Bir aydır kaşım delik Arada bi başım ağrıyo ama oda kaşımdn olan bıse oldğunu sanmıyorm gözlerım bozuk gözluk kullanmıyorm Ondan süreklide olan bişe deil gayette normal deldırırkende hiç acı cekmedım
bende kasım aynda kaşımı deldirmiştim sonra dışardan çok tepki aldım ve çıkartım hiç iz kalmadı 1 hafta önce tekrar istedim ve aynı yeri tekrar deldirdim bi sorun yok şimdilik sadece kaşıntı oluyor birazcık oda hiçbişeyy çok tarz duruyorr