Ama Telefonumun telefon hafızasında hiçbirşey yok. Herşey Hafıza kartında(2GB). .
Menüde Seçenekler>Hafıza Bilgileri>Telefon Hafızası Diyorum. . Şu sonuç çıkıyor karşıma. .
Kullanılan Hafıza: 44MB
Boş Hafıza: 142kB
Ajanda: 407 B
Görüntüler: 0 B
Ses Dosyası: 0 B
Video Klipler: 0 B
Belgeler: 180 B
Uygulamalar: 545 kB
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin. . '
1. si Telefonunuzda CorePlayer uygulaması kurulu ise büyük ihtimal beta sürümünü kullanıyorsunuzdur sorunun kaynağı budur.
Ne gibi hatalar verir bunlarıda öğrenelim Bluetooh ile aldığınız video,müzik,dosya gibi vs verilerinizi hafıza kartına veya telefon hafızasına kayıt edemezsiniz.
2.si Belli bir süre sonra hafıza dolu uyarısı verir artık bırakın kayıt etmeyi dosya alımı da gerçeklestiremezsiniz.
Çözüm: Uygulamayı tamamen kaldırın sorun çözülecektir.
Benim telefonumda Croplayer yüklü değil ama yinede hafıza dolu uyarısı veriyor napıcam?
Simdi gelelim bunun çözümüne telefonun fiziksel hafızası bos olsa bile açılan uygulamaları açma kapama tusu ile kapatmanız durumunda bu uygulamalar arkplanda hala çalısırlar ne kadar çok uygulama o kadar çok RAM hazısı yemek demektir yani hafıza dolu uyarısı vermesi gayet doğal bir durumdur...
Ayrıca telefon ile net bağlantısı yapılıyorsa telefonun C sürücüsüne çerezler vs falan depolanır.
Çözüm: 1 soft format telefon bekleme modunda *#7370# yazıp yes tusuna basın
Çözüm: 2 hard format telefon kapalı iken *(yıldız) 3 arama tusu (yes) acma kapma tuslarına basılı tutarak ekrana dil seçimi gelmesini bekleyiniz... Dikkat! Tüm veriler silinir!
Format sonrası hafıza kartı simgesine gelip seçeneklerden Tel Hafızasını Yedekle diyoruz. Telefon belli bir zaman sonra hafıza dolu uyarısı verince tekrar hafıza kartı simgesine gelip Geri Yükle yaptığınızda sorun çözülmüs olacaktır...