Arama

MSN yazışmaları bilgisayarın hafızasında kayıtlı mıdır? - Sayfa 2

Güncelleme: 18 Ağustos 2011 Gösterim: 30.446 Cevap: 14
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Şubat 2011       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bilgisayarımda farklı bir hesapla msn actım ama kaydertmedim yani otomatik olarak cıkmıyo eşim kasayı bilgisayarcıya götürecekmiş o zaman adres cıkar mı bide bu yazışmalar sizin dediğiniz yerlerden baktım çıkmıyo kayıtlı degil yani bu yazışmalarda çıkarmı kasaya bakınca ne olur yardım edin hayat memat meselesi
Sponsorlu Bağlantılar
Ölüm Meleqi - avatarı
Ölüm Meleqi
Ziyaretçi
12 Şubat 2011       Mesaj #12
Ölüm Meleqi - avatarı
Ziyaretçi
Evet kayıtlıdır ancak sohbet günlüklerime kaydedilir.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Mayıs 2011       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim msn den baktığımda kaydedilmiyor bilgisayardan da plus ara diyorum oda çıkmıyor genede kaydediyor mudur?eğer kaydediyorsa nasıl silebilirm teşekkürler.
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
20 Mayıs 2011       Mesaj #14
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

benim msn den baktığımda kaydedilmiyor bilgisayardan da plus ara diyorum oda çıkmıyor genede kaydediyor mudur?eğer kaydediyorsa nasıl silebilirm teşekkürler.

Msn Plus Tercihler'de/Konsumalar/Sohbet günlükleme/ ''Varsayılan olarak ileti günlüklemeyi etkinlestir'' kutucuğundaki tik'i kaldırısanız hiç bir sekilde kayıt yapmaz.

Plus için varsayılan sohbet günlükleme kayıt yeri
C:\Users\xxxxx\Documents\Sohbet Günlüklerim buraya bakınız burdan silebilirsiniz.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ağustos 2011       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn messenger'da > Araçlar > Seçenekler > İletiler > Konuşmalarımı bu klasöre kaydet: C:\Documents and Settings\xxxxx\Belgelerim\Alınan Dosyalarım\xxxxxxxx\Geçmiş

Arkadaş Fadedliver doğru söylemiş evet buradan yapılıyor ama Konuşmalarımı bu klasöre kaydet'in üstünde Görüşmenin geçmişini otomatik olarak...Bunun yanında tik işareti varsa kaydedilir yoksa ondan bir şüpheniz olmasın ama eğer biri sizin şifrenizi bulmuşsa kaydet der ve başka bilgisayardan bile ne yazıştığınız gözükebilir...

Lütfen Emeğe Saygı...