Arama

İzmir Atatürk Lisesi mi, yoksa Bornova Anadolu Lisesi mi daha iyi okuldur? - Sayfa 10

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 3 Eylül 2014 Gösterim: 67.450 Cevap: 165
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Temmuz 2012       Mesaj #91
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BAL yeriyle, çevresiyle, ortamıyla, öğretmenleriyle benim için bir adım önde.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Temmuz 2012       Mesaj #92
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben konak anadolu mezunuyum ama bal birinci tercihimdi çok istemiştim olmamıştı. yani 6 sene oldu şimdi hangisi daha iyidir bilemem ama bizim zamanımızda bal bir numaraydı
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Temmuz 2012       Mesaj #93
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hala bir numara! öğrencisiyle,öğretmeniyle,korusuyla izmirin en kaliteli ve en güzel; bir numaralı okulu.. tercih yapıcak arkadaşlar hiç düşünmeden bal'a gelsin..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Temmuz 2012       Mesaj #94
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İAL benim için bir numaradır. Tercih listenizin başına yazın derim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Temmuz 2012       Mesaj #95
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İAL yukarıda arkadaş için bir numaradır. BAL ise herkes için. (60. yıldayım)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Temmuz 2012       Mesaj #96
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bal halkın lisesidir; herkesin hayalini kurduğu lisedir... kimse yalan söylemesin bal'ın namını duyan herkes mutlaka durup ciddi ciddi düşünmüştür. ben tercihimde üç tercih yaptım; bal ing-bal alm-bal fr.. bal'ın fransızcasını atatürk'ün ingilizcesine tercih ederim.. Dünyada eşi benzeri yok bu lisenin..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Temmuz 2012       Mesaj #97
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben doğduğumdan beri izmirdeyim en güzel 60.yıl anadolu denize sıfır ve mukemmel . ortamsa istediğiniz baldaki ortamın aynısı var. bana güvenin çünkü kendimi bildim bileli izmirdeyim . Ve 2. tercihiniz konak anadolu olmalı çünkü merkezde ve puanı iyi . ve basarısı git gide yükseliyor . ve tabii 3. atakent anadolu .
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Temmuz 2012       Mesaj #98
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BAL elbette güzel bir okul ama Atatürk Lisesi onun bir adım önündedir. İkisini tercih eden de pişman olmayacaktır ama dediğim gibi ben Atatürk Lisesi'ni tercih ederdim. BAL için "Dünyada eşi benzeri yok bu lisenin.." diyenlerin dünyada BAL'dan başka okul görmediklerini ya da okul büyük olduğu için böyle söylediklerini düşünüyorum. Amaçları da insanları etkilemekten başka bir şey değil.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Temmuz 2012       Mesaj #99
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
"bal halkın lisesidir; herkesin hayalini kurduğu lisedir..." diyen kişi BAL'lı olmanın verdiği gazla fazla uçmuş. BAL halkın lisesiyse diğerleri kimin lisesi? Bir de BAL herkesin hayalini kurduğu lise filan değil, benim (İAL'deki) arkadaşlarımın neredeyse yarısı 60. Yıl'ı ikinci tercih olarak yazmış, bazıları da İAL'nin İng.'den başlayıp yazmış senin gibi.
"bal'ın namını duyan herkes mutlaka durup ciddi ciddi düşünmüştür" demişsin, dediğim gibi düşünmüş olabilirler ama sonuç olarak yarısı 2. tercih olarak bile yazmadı.
"Dünyada eşi benzeri yok bu lisenin.." komedi zaten bir şey demeye gerek bile yok Msn Grin
Tercih yapacak arkadaşlar neden bu kadar uçuk cevaplar verdiğinizi anlayabilecektir Msn Wink
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Temmuz 2012       Mesaj #100
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Özel Ege Lisesinden %100 burs kazandım.Sizce Bal ya da Atatürk Lisesinden birini mi tercih etmeliyim? veya Özel Ege Lisesine mi gideyim?Aklım çok karışık lütfen bir cevap.Yardımlarınız benim için çok önemli.Bu arada oyp puanım hepsine yetiyor.Herkese çok Teşekkürler.