Ziyaretçi
Ben İKL'de okuyorum. Lisemden çok memnunum ama hep Bal'ı istemişimdir. Yorumlarda da okudum ki bizim liseyi kimse takmamış ama 60. yıl ve Kal'dan farkı yok bence neyse konuya dönelim ben dışarıdan gözlem yapan biri olarak söylüyorum eğer ikisine de puanım yetseydi Bal'ı seçerdim. Bal çok bozdu, ortamı kötü vs gibi palavralara da inanmıyorum. Öncelikle eğer disipline gelemeyen biriyseniz Bal'ı seçin. Bal'da herkes birbirine destek olur ve okuluna sahip çıkar, mezun olduktan sonra bile birbirlerine destek olurlar, öğrenciler daha özgürdür bizim gibi sürekli hocaların bağırmalarıyla laf sokmalarıyla uğraşmazlar daha rahattırlar, sporda ve etkinliklerde başarılıdırlar. Çok eğlenceli bir okuldur(bkz Bal koşusu) ama sınavları o kadar da zor değildir. Öğrenciyi bu yönden zorlamazlar. Zor sınav olup kendinizi zorlamak istiyorsanız İal, özellikle 60. yıl size göredir. Disiplin konusunda da İal daha disiplinlidir.(İkl ve 60. yıl da öyle) İAL'nin artılarından biri de tarihi bir okul olması, güzel binası, futbol sahası...Onun dışında öğrenci başarısına baktığımızda İAL ve BAL arasında çok da fark yoktur.
Sponsorlu Bağlantılar