Arama

İzmir Atatürk Lisesi mi, yoksa Bornova Anadolu Lisesi mi daha iyi okuldur? - Sayfa 17

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 3 Eylül 2014 Gösterim: 67.436 Cevap: 165
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ağustos 2013       Mesaj #161
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben İKL'de okuyorum. Lisemden çok memnunum ama hep Bal'ı istemişimdir. Yorumlarda da okudum ki bizim liseyi kimse takmamış ama 60. yıl ve Kal'dan farkı yok bence neyse konuya dönelim ben dışarıdan gözlem yapan biri olarak söylüyorum eğer ikisine de puanım yetseydi Bal'ı seçerdim. Bal çok bozdu, ortamı kötü vs gibi palavralara da inanmıyorum. Öncelikle eğer disipline gelemeyen biriyseniz Bal'ı seçin. Bal'da herkes birbirine destek olur ve okuluna sahip çıkar, mezun olduktan sonra bile birbirlerine destek olurlar, öğrenciler daha özgürdür bizim gibi sürekli hocaların bağırmalarıyla laf sokmalarıyla uğraşmazlar daha rahattırlar, sporda ve etkinliklerde başarılıdırlar. Çok eğlenceli bir okuldur(bkz Bal koşusu) ama sınavları o kadar da zor değildir. Öğrenciyi bu yönden zorlamazlar. Zor sınav olup kendinizi zorlamak istiyorsanız İal, özellikle 60. yıl size göredir. Disiplin konusunda da İal daha disiplinlidir.(İkl ve 60. yıl da öyle) İAL'nin artılarından biri de tarihi bir okul olması, güzel binası, futbol sahası...Onun dışında öğrenci başarısına baktığımızda İAL ve BAL arasında çok da fark yoktur.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2014       Mesaj #162
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Herkes kendi okuyup bitirdiği liseyi övmüş. Ben Ial'de okudum, pek de sevmezdim açıkçası lisemi; fakat dershanede Izmir Fen'e sunulan avantajların hepsinden yararlanabilen bir tek bizim okuldu. Bal'da okuyan arkadaşlarım da bu yüzden dışlamışlardı beni.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mayıs 2014       Mesaj #163
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2014 YGS'de İzmir Atatürk Lisesi, İzmir'deki anadolu liseleri arasında birinci oldu. Bilginize.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2014       Mesaj #164
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
abicim bende bu sene tercih yapıcam - puan ikisinede yetiyor, bal mı ial mı? çoğu kişi bal diyor ama sosyal yönlerinde falan bahseden yok
tuğçe alataş - avatarı
tuğçe alataş
Ziyaretçi
31 Ağustos 2014       Mesaj #165
tuğçe alataş - avatarı
Ziyaretçi
atatürk anadolu lısesı BENCE Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Eylül 2014       Mesaj #166
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Haci sen ne diyosun senjn kazmaligin baldan kazanamiyosan...