Arama

Beyin ameliyatı geçirip sağ tarafı tutmayan hasta fizik tedaviden sonuç alabilir mi?

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 1 Şubat 2010 Gösterim: 3.145 Cevap: 3
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ekim 2009       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
23 yaşında beyin ameliyatı geçirip sağ tarafı tutmayan bir hasta fizik tedavide yüzde kaç sonuç alabilir?
EN İYİ CEVABI Daisy-BT verdi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

23 yaşında beyin ameliyatı geçirip sağ tarafı tutmayan bir hasta fizik tedavide yüzde kaç sonuç alabilir?

Bu maddedeki yazılar yalnızca bilgi verme amaçlıdır. Yazılanlar, doktor uyarısı ya da önerisi değildir.

Sponsorlu Baglantilar
Sorunuza net bir yanıtı bir uzmanın da verebileceğini sanmıyorum, ancak elindeki istatistiki bilgi ile hastanızın geçirdiği ameliyat ve son sağlık durumu ve aldığı fizik tedavi bilgileriyle bilgi verebilir.
Lütfen doktorunuzla konuşun. Hastanıza sağlıklı günler diliyoruz.

Aşağıdaki linke tıklayıp sitemizdeki Felç ile ilgili mesajı inceleyiniz:

Felç
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
20 Ekim 2009       Mesaj #2
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı

Bu maddedeki yazılar yalnızca bilgi verme amaçlıdır. Yazılanlar, doktor uyarısı ya da önerisi değildir.

Sponsorlu Bağlantılar
Sorunuza net bir yanıtı bir uzmanın da verebileceğini sanmıyorum, ancak elindeki istatistiki bilgi ile hastanızın geçirdiği ameliyat ve son sağlık durumu ve aldığı fizik tedavi bilgileriyle bilgi verebilir.
Lütfen doktorunuzla konuşun. Hastanıza sağlıklı günler diliyoruz.

Aşağıdaki linke tıklayıp sitemizdeki Felç ile ilgili mesajı inceleyiniz:

Felç
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Şubat 2010       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim babam 41 yaşında ve 6 ay önce motosiklet kazası geçirdi beyninden darbe aldı beyninin sol tarafı hasar gördü ameliyat oldu konuşamıyordu sağ tarafı tutmuyordu şimdi konuşuyor yürüyor ama elini sıkıyor açamıyor
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
1 Şubat 2010       Mesaj #4
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

benim babam 41 yaşında ve 6 ay önce motosiklet kazası geçirdi beyninden darbe aldı beyninin sol tarafı hasar gördü ameliyat oldu konuşamıyordu sağ tarafı tutmuyordu şimdi konuşuyor yürüyor ama elini sıkıyor açamıyor

Genellikle zaman içinde daha iyiye gidebleceği ifade ediliyor ama hastanıza doktorunuzun önerdiği fizyoterapi vb. tedavi aldırmanızı ve düzenli kontrollerini yaptırmanızı öneririm.